Ο υποψήφιος με το Νάσο Γιακαλή αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου, Ηρακλής Βερβέρης, δηλώνει:

«Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε…»

23/05/2014 - 20:22

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το β΄ γύρο, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου με το Νάσο Γιακαλή, Ηρακλής Βερβέρης,.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το β΄ γύρο, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου με το Νάσο Γιακαλή, Ηρακλής Βερβέρης, με μήνυμά του καλεί τους πολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου να προκρίνουν τους έμπειρους και δοκιμασμένους στην πράξη, καθαρά αυτοδιοικητικούς, το συνδυασμό «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο», δίνοντάς του τη δύναμη να συνεχίσει.
 
«Φίλοι και φίλες, με την ψήφο σας, δώσατε τη δυνατότητα στο συνδυασμό μας να διεκδικήσει, την προσεχή Κυριακή, την ανανέωση της περιφερειακής θητείας, αξιολογώντας θετικά τον απολογισμό των δράσεων που προσφέρθηκαν μέχρι σήμερα. Ένα έργο που πραγματοποιήθηκε σε ένα συνεχώς επιδεινούμενο πολιτικοοικονομικό περιβάλλον», επισημαίνει ο κ. Βερβέρης στο μήνυμά του, τονίζοντας στη συνέχεια πως η κρίση που δεν είναι μόνο δημοσιονομική, δημιούργησε μεγάλες δυσκολίες.

Αναφερόμενος στην αίσθηση της αδικίας που κυριαρχεί στη σκέψη των πολιτών, ότι τα βάρη καλούνται να σηκώσουν οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες, ο κ. Βερβέρης υπογραμμίζει πως αυτή η κατάσταση δημιούργησε εκρηκτικό κλίμα, που δυσκόλεψε κάθε δημιουργική δραστηριότητα.

«Έφεραν τον πρωθυπουργό…»
«Η εκλογική μάχη κερδήθηκε και έστειλε την παράταξή μας στις επαναληπτικές εκλογές. Οι αντίπαλοί μας, βασικοί εκφραστές των πολιτικών των μνημονίων, επιστράτευσαν κάθε μέσο για να επιτύχουν τους στόχους τους. Δε δίστασαν να ρίξουν στη μάχη τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ποτέ άλλοτε δεν είδαμε πρωθυπουργό να επισκέπτεται το νησί με μόνη την κομματική ιδιότητα», επισημαίνει ο κ. Βερβέρης, προσθέτοντας πως «καμμία αναφορά δεν έγινε στα προβλήματα που η πολιτική του έχει δημιουργήσει στους πολίτες.

Την ερήμωση της υπαίθρου. Την ανεργία που αναγκάζει τους νέους να ξενιτεύονται. Τις άθλιες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών. Την παντελή έλλειψη αναπτυξιακής πολιτικής. Τη διατήρηση του αποτυχημένου χωροταξικού σχεδιασμού του Δήμου».

Όπως συνεχίζει, το «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο», απαλλαγμένο από κάθε κομματικό εναγκαλισμό, έδωσε τη μάχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο, μαζί με άλλες παρατάξεις, για την ανάδειξη και ανατροπή όλων εκείνων των κυβερνητικών πολιτικών που ζημιώνουν τον τόπο και τους πολίτες.

Και με σημαία την αυτονομία, το έργο, την αυτοδιοικητική πρόταση, ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών για να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία, που θα είναι το ίδιο κρίσιμη και δύσκολη, την προώθηση πολιτικών ανάπτυξης του τόπου, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, τη διατήρηση του Περιφερειακού Συμβουλίου ως χώρου σύνθεσης απόψεων και δημοκρατικού διαλόγου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey