Σε Αγιάσο, Ερεσό, Παράκοιλα, Καλλονή, Πλωμάρι, Θερμή και Ταξιάρχες

Νέα πρόσωπα στο πλευρό του Σπύρου Γαληνού

25/04/2014 - 15:28

Νέα πρόσωπα, με κοινωνική καταξίωση θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μόνο για τη Λέσβο» του Σπύρου Γαληνού και θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Νέα πρόσωπα, με κοινωνική καταξίωση θα περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μόνο για τη Λέσβο» του Σπύρου Γαληνού και θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες. Το επιτελείο του συνδυασμού είναι ικανοποιημένο από την πορεία κατάρτισης του ψηφοδελτίου και θεωρούν πως το βασικό χαρακτηριστικό του θα είναι ο πλουραλισμός. Πιστεύουν πως το ψηφοδέλτιο θα είναι ισχυρό τόσο στην πόλη της Μυτιλήνης, όσο και στα χωριά.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες οριστικοποιήθηκε η ένταξη στο συνδυασμό νέων στελεχών στην Αγιάσο, την Ερεσό, τα Παράκοιλα, την Καλλονή, το Πλωμάρι, τη Θερμή και τους Ταξιάρχες.

Συγκεκριμένα, από την Αγιάσο θα πλαισιώσουν το συνδυασμό οι Προκόπης Τσαμπλάκος, πρώην πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου, και Μιχάλης Ευαγγελινός, συνταξιούχους, πρώην εργαζόμενος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Από την Ερεσό, στο συνδυασμό εντάχθηκαν οι Αντώνης Καταχανάς, πρώην αντιπρόεδρος της ΟΛΣΑ (Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής), και Μάχη Γαληνού. Από τα Παράκοιλα στο συνδυασμό εντάχθηκε ο Τάσος Ιπποκράτους, τοπικός σύμβουλος Παρακοίλων, κι από την Καλλονή ο Παναγιώτης Γιαννιόγλου, τοπικός σύμβουλος Καλλονής.

Από το Πλωμάρι το συνδυασμό θα πλαισιώσει ο Παναγιώτης Κωνστάντιος - Ανδριώτης, που είναι τραπεζικός υπάλληλος και συγκεκριμένα διευθυντής υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Μυτιλήνη. Από τη Θερμή στο συνδυασμό εντάχθηκε ο εκπαιδευτικός Νίκος Σάλτας, ενώ από τους Ταξιάρχες το συνδυασμό θα πλαισιώσει ο ιδιωτικός υπάλληλος Γιάννης Μαλακός.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey