O Δημήτρης Παπαγιαννίδης στηρίζει Καλογήρου

24/04/2014 - 15:47

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις αναφορικά με τα πρόσωπα τα οποία θα κληθούν να διαχειριστούν τις τοπικές υποθέσεις».

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις αναφορικά με τα πρόσωπα τα οποία θα κληθούν να διαχειριστούν τις τοπικές υποθέσεις», αναφέρει πρόεδρος του ΕΚΑΒ και πρώην αντιναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Δημήτρης Παπαγιαννίδης στη δήλωση στήριξης της Χριστιάνας Καλογήρου που έδωσε στη δημοσιότητα χθες.

Η Χριστιάνα Καλογήρου για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αποτελεί μία «έξοχη λύση την οποία και επιδοκιμάζω, καθώς τα αποδεδειγμένα στην πράξη προσόντα της παρέχουν τα καλύτερα εχέγγυα για την ανάδειξη της στην αρχή της Περιφέρειάς μας.

Αποτελεί πεποίθησή μου ότι οι πολίτες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα περιβάλουν μαζικά την άριστη υποψηφιότητα της κ. Καλογήρου προς όφελος όλων των κατοίκων της», υπογραμμίζει ο κ. Παπαγιαννίδης.

Παράλληλα σημειώνει πως η νέα περιφερειακή αρχή έχει να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλη γκάμα από σημαντικά ζητήματα, που ξεκινούν από την αντιμετώπιση των πλέον άμεσων αναγκών όσων έχουν πληγεί από την κρίση και φτάνουν ως την αξιοποίηση των πόρων τού ΕΣΠΑ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey