Δήλωση της υποψήφιας δημάρχου Λέσβου Νίκης Τσιριγώτη

Βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του λαού

08/03/2014 - 14:07

Παρέμβαση στο θέμα τής μη διάσπασης του ενιαίου Δήμου έκανε χθες με δήλωσή της η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκη Τσιριγώτη, απευθύνοντας έκκληση στο λαό να απομονώσει όσους παίζουν τέτοια βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του.

Παρέμβαση στο θέμα τής μη διάσπασης του ενιαίου Δήμου έκανε χθες με δήλωσή της η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Νίκη Τσιριγώτη, απευθύνοντας έκκληση στο λαό να απομονώσει όσους παίζουν τέτοια βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του. Η υποψήφια δήμαρχος Λέσβου ζητά να στηριχθούν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και την Περιφέρεια, ώστε να αναδειχθούν τοπικές διοικήσεις μπροστάρηδες στον αγώνα για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών και για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού και της νεολαίας.

«Έλεος. Σταματήστε πια να κοροϊδεύετε το λεσβιακό λαό και να “σκίζετε τα ιμάτιά” σας γιατί ο Δήμος Λέσβου θα μείνει τελικά ενιαίος. Δεν είναι κορόιδα οι συμπολίτες μας όπως, ίσως, νομίζετε», αναφέρει η κ. Τσιριγώτη, εξηγώντας πως οι δημότες καταλαβαίνουν πολύ καλά πως από μόνο του το σπάσιμο του Δήμου δε θα έχει κανένα θετικό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, αν δε συνοδεύεται απ’ την απόδοση στους δήμους όλων των χρημάτων που η κεντρική διοίκηση χρωστά, αν δε συνοδεύεται από την αλματώδη αύξηση των υπηρεσιών και παροχών σε υγεία, πρόνοια, παιδικούς σταθμούς, καθαριότητα, πολιτισμό, αθλητισμό, αλλά και απ’ τον τερματισμό της παράδοσης του φυσικού πλούτου στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

«Δηλαδή, από την ανατροπή του ίδιου του “Καλλικράτη” και των αντιλαϊκών πολιτικών που αυτός ο νόμος επιβάλλει, νόμο που όλοι εσείς, πολιτικοί και πολιτικάντηδες της τοπικής και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, έχετε ψηφίσει και με τα δύο σας χέρια και έχετε στηρίξει μ’ όλη σας την ψυχή, τέσσερα χρόνια τώρα, από όποια θέση και αν βρίσκεστε», επισημαίνει η κ. Τσιριγώτη, τονίζοντας πως αυτόν το νόμο μόνο οι εκπρόσωποι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αντιπάλεψαν συστηματικά, επίμονα, αταλάντευτα και θα συνεχίσουν να αντιπαλεύουν μέχρι την ανατροπή του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey