Οι προτεραιότητες του Γιάννη Ζερδελή

20/06/2012 - 16:00

Ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όσους κατανόησαν την αναγκαιότητα μιας μεγάλης ενωτικής Αριστεράς και έδωσαν ψήφο στήριξης στο ΣΥΡΙΖΑ, ως κύρια δύναμη για την αλλαγή της πορείας της χώρας.

Ο βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όσους κατανόησαν την αναγκαιότητα μιας μεγάλης ενωτικής Αριστεράς και έδωσαν ψήφο στήριξης στο ΣΥΡΙΖΑ, ως κύρια δύναμη για την αλλαγή της πορείας της χώρας. Ευχαριστεί αυτούς που ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ αν και δεν είναι αριστεροί. Επίσης ευχαριστεί κι αυτούς που δεν ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά άκουσαν την πρότασή του για την ανακοπή της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων.

Δηλώνει πως ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τιμήσει την ψήφο τους. Οι πρακτικές του ρουσφετιού, της εκδούλευσης και της διαπλοκής με ιδιοτελή συμφέροντα, ήταν, είναι και θα είναι έξω από τη λογική τη δική του και του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί με όλους τους πολίτες των νησιών θα δώσει προτεραιότητα:

- στην ανάδειξη των συλλογικών αιτημάτων των εργαζόμενων τάξεων των νησιών μας,

- στην προβολή των αναγκών για την κοινωνική προστασία των αδυνάτων,

- στη στήριξη των κινημάτων και των οργανώσεων αλληλεγγύης των πολιτών, την καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχειας και

- στην εκπόνηση ενός σχεδίου ανάπτυξης των νησιών μας, προς όφελος του συνόλου των κατοίκων τους και όχι των μονοπωλιακών κερδοσκοπικών συμφερόντων.

Επιπροσθέτως, δηλώνει πως ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τού ΣΥΡΙΖΑ θα εργαστεί για την αποτροπή της εφαρμογής των αβάσταχτων μέτρων της μνημονιακής πολιτικής, που καταστρέφουν το λαό και τη χώρα, και θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τα νησιά και τους κατοίκους τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey