Προσκλητήριο της ΝΟΔΕ Λέσβου για τη νέα εκλογική μάχη

Συγκέντρωση στελεχών τής Ν.Δ.

22/05/2012 - 14:40

Στην ενεργοποίηση του στελεχιακού της δυναμικού εν όψει των νέων εκλογών της 17ης Ιουνίου προχωρά η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ., που σε μια προσπάθεια να αυξήσει τη δύναμη του κόμματος τοπικά, οργανώνει την προεκλογική της δουλειά.

Στην ενεργοποίηση του στελεχιακού της δυναμικού εν όψει των νέων εκλογών της 17ης Ιουνίου προχωρά η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ., που σε μια προσπάθεια να αυξήσει τη δύναμη του κόμματος τοπικά, οργανώνει την προεκλογική της δουλειά. Στα πλαίσια αυτά, τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στελεχών του κόμματος, ενώ θα συγκροτηθεί και ομάδα εκλογικού αγώνα ανά περιοχή σε όλο το νησί.

Μόλις οριστικοποιηθεί πότε μπορεί να έρθει στη Λέσβο προκειμένου να παρίσταται, ο εκλεγμένος βουλευτής ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τής Ν.Δ., Χαράλαμπος Αθανασίου, θα προγραμματιστεί και η ημερομηνία της συγκέντρωσης των στελεχών, στην οποία θα παρίσταται και ο εκλεγμένος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, όπως και όλοι οι πολιτευτές που ήταν υποψήφιοι στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Και ευχαριστίες
«Η συγκέντρωση των στελεχών δε γίνεται μόνο για την ενεργοποίηση όλου του δυναμικού στη νέα εκλογική μάχη, αλλά και για να εκφραστούν οι ευχαριστίες του κόμματος σε όλους όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο τη Ν.Δ.», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αλέξανδρος Κουτσαντώνης, επισημαίνοντας ότι θα κληθούν να συμμετάσχουν κι όσοι ήταν εκλογικοί αντιπρόσωποι στα εκλογικά τμήματα ανά το νησί.

Στη συγκέντρωση θα γίνει και η συγκρότηση των περιφερειακών τμημάτων εκλογικού αγώνα, που θα αναλάβουν την κινητοποίηση των νεοδημοκρατών στη λεσβιακή ύπαιθρο, βοηθώντας το έργο της Νομαρχιακής.

Αισιοδοξία Βογιατζή
Στην προεκλογική μάχη έχει ήδη ριχτεί και ο κ. Βογιατζής, που εκτιμά πως σε αυτές τις εκλογές η Ν.Δ. μπορεί να πάει καλύτερα απ’ ό,τι στις προηγούμενες. Ο ίδιος λέει πως η αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα στηρίζεται στο γεγονός ότι «ο κόσμος θέλει κυβέρνηση και αυτό θα φανεί, πιστεύω, και στην κάλπη. Στις προηγούμενες εκλογές, μια μερίδα νεοδημοκρατών επέλεξαν άλλα κόμματα γιατί θεωρούσαν πως ήταν εξασφαλισμένη η δημιουργία κυβέρνησης με τη συνεργασία Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Τώρα που ξέρουν τα δεδομένα, θα προσπαθήσουν με την ψήφο τους να δώσουν κυβέρνηση στη χώρα.».

Η ανακοίνωση της λίστας τής Ν.Δ. αναμένεται να γίνει μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία, αν και εικάζεται πως η συμφωνία Σαμαρά - Μπακογιάννη δε θα επηρεάσει στο σύνολό τους τα ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια. Δεν αποκλείεται, πάντως, αν αποχωρήσουν για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιοι απ’ τους υποψηφίους τής Ν.Δ. στο Νομό Λέσβου, να υπάρξει «ώσμωση» και με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ αντί να αναζητηθεί άλλος νεοδημοκράτης. Ομοίως πιθανόν είναι, μετά την επίτευξη της συνεργασίας, ο συμπατριώτης μας Χαράλαμπος Αθανασίου να παραχωρήσει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας στην πρόεδρο της ΔΗΣΥ και να καταλάβει την επόμενη, ομοίως εκλόγιμη σε κάθε περίπτωση, δεύτερη θέση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey