×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Μετά το Πάσχα οι άλλες

Ανακοινώθηκαν τρεις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ για το Νομό Λέσβου

14/04/2012 - 04:22

Στην ανακοίνωση τριών υποψηφιοτήτων για την εκλογική περιφέρεια της Λέσβου προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό μας δημοσίευμα ότι μπορούν να θεωρούνται σίγουρα υποψήφιοι οι Νίκος Σηφουνάκης, Παναγιώτης Καπάρας και Μάγδα Ψαρρού.

Στην ανακοίνωση τριών υποψηφιοτήτων για την εκλογική περιφέρεια της Λέσβου προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό μας δημοσίευμα ότι μπορούν να θεωρούνται σίγουρα υποψήφιοι οι Νίκος Σηφουνάκης, Παναγιώτης Καπάρας και Μάγδα Ψαρρού.

Οι άλλες δύο υποψηφιότητες θα οριστικοποιηθούν μετά το Πάσχα, όπως ανέφερε η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου, Μαρία Ψήμμα. Ο γραμματέας της Οργάνωσης Λήμνου, Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, ανέφερε ότι έως σήμερα οι προτάσεις που έχουν γίνει σε πιθανούς υποψηφίους - μεταξύ των οποίων, ο Θεόδωρος Τσαβδαρίδης και ο Γιάννης Μοσχοβάκης -, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, οπότε και συνεχίζεται η αναζήτηση υποψηφίων από τη Λήμνο.

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή τού ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Καπάρα για τις εκλογές

«Στη μάχη για να ξεπεραστεί η κρίση»

«Ήρθε ο καιρός να γυρίσουμε σελίδα και η πραγματική πολιτική να έρθει στο προσκήνιο», δηλώνει ο και επισήμως απ’ το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης υποψήφιος βουλευτής του Ν. Λέσβου με το ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Καπάρας, που χαρακτηρίζει τις εκλογές πρόκληση και ευκαιρία για το μέλλον. Ο οικονομολόγος υποψήφιος βουλευτής, που μέσα στις επόμενες μέρες θα υποβάλει την παραίτησή του από εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, δίνει έμφαση στο θέμα της κρίσης τονίζοντας την ανάγκη να παραμείνει η χώρα στο Ευρώ.

Εξηγεί δε, ότι συστρατεύεται στη μάχη των εκλογών για να συμβάλει και με τις δικές του δυνάμεις στο ξεπέρασμα της κρίσης, ενώ με την ίδια δήλωσή του δείχνει πως έχει πλήρη επίγνωση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα πολιτευτεί.

Ο Παναγιώτης Καπάρας είναι υποψήφιος βουλευτής για δεύτερη φορά, αφού είχε συμμετάσχει και στις εκλογές τού 2009, ενώ έχει διατελέσει και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής τού ΠΑΣΟΚ.

Συγκαταλέγεται δε μεταξύ των πρώτων στελεχών που ήδη απ’ το 2007, και μάλιστα σε πολύ νεαρή ηλικία, είχε ταχθεί υπέρ της ανάδειξης στην προεδρία του κόμματος του Βαγγέλη Βενιζέλου. Σε ανύποπτο χρόνο, πολύ πριν διαφανεί η αλλαγή προέδρου, ο κ. Καπάρας είχε δεσμευτεί σε πολιτικούς του φίλους πως θα είναι σίγουρα εκ νέου υποψήφιος αν αναλάβει πρόεδρος ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

 

 

«Η δύναμη της ανανέωσης»

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καπάρα, με την οποία αναφέρεται στη συμμετοχή του στις εκλογές τού 2012, έχει ως εξής:

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αποφάσισα στις κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, να είμαι υποψήφιος και να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου της Λέσβου, της Λήμνου και του Άι-Στράτη.

Όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική, μοναδικός μου στόχος και επιδίωξη ήταν να διαθέτω όλες τις δυνάμεις μου για το καλό των νησιών μας, να προωθήσω τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και τις παραγωγικές τάξεις του Νομού μας, προσπαθώντας να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τόπου και της πατρίδας μας.

Έχοντας βαθιά μέσα μου την πεποίθηση ότι η πολιτική είναι μια σοβαρή υπόθεση και ότι δεν μπορεί να είναι δημόσιες σχέσεις, μεγάλες υποσχέσεις και πολιτικάντικες τοποθετήσεις, γι’ αυτούς τους λόγους στη δύσκολη σημερινή συγκυρία δεν μπορούσα να μη στρατευτώ στο κάλεσμα του προέδρου τού ΠΑΣΟΚ.

Η χώρα μας διέρχεται μία τεράστια κρίση, με σαφέστατες οικονομικές και κοινωνικές παραμέτρους. Το πολιτικό σύστημα αμφισβητείται ανοιχτά. Ο ελληνικός λαός είναι θυμωμένος και οργισμένος, η νέα γενιά βιώνει με τον πιο δραματικό τρόπο την ανεργία και την έλλειψη προοπτικής, η πατρίδα μας βρίσκεται σε μία μεγάλη περιδίνηση.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών που περνά σήμερα το κάθε νοικοκυριό και ο κάθε πολίτης, στόχος μου είναι να βοηθήσω και να συμβάλω ώστε η κυοφορούμενη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και του πολιτικού συστήματος να δώσει στην πατρίδα μας τη δυνατότητα και τις δυνάμεις εκείνες που θα συμβάλουν με την ενεργητική τους παρουσία ώστε η χώρα να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τη μεγάλη κρίση.

Συμμετέχω στη μάχη των εκλογών της 6ης Μαΐου γιατί πιστεύω ότι με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο διαχρονικά προσέφερε πολλά στη χώρα - έχοντας κάνει σαφώς και λάθη - και με το Βαγγέλη Βενιζέλο, θα έχουμε τη δυνατότητα ως δημοκρατικό κίνημα να διαμορφώσουμε τις πολιτικές συνθήκες ώστε η χώρα μας να συνεχίσει να είναι μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχει νόμισμά της το Ευρώ και να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για μία αναπτυξιακή πορεία, που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας, θα βελτιώσει την οικονομική κατάσταση και θα αφήσουμε πίσω μας την κρίση και όσα μας πληγώνουν.

Θεωρώ ότι οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι μία πρόκληση, αλλά και μία ευκαιρία για το μέλλον. Ήρθε ο καιρός να γυρίσουμε σελίδα και η πραγματική πολιτική να έρθει στο προσκήνιο.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey