Βέρρος: «Ολοκληρώνεται μια κομβική παρέμβαση για το νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λέσβου»

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα σε Δυτική Λέσβο

12/05/2022 - 14:00 Ενημερώθηκε 12/05/2022 - 14:23

Με τα τέσσερα (4) νέα οχήματα (σύνολο 8) που έφτασαν τις τελευταίες ημέρες, ολοκληρώθηκε η παραλαβή των νέων απορριμματοφόρων του Δήμου, που όπως αναφέρεται εκσυγχρονίζουν το μηχανοκίνητο στόλο, αυξάνουν την ασφάλεια για το προσωπικό, εξοικονομούν καύσιμα και κόστος συντήρησης και φυσικά αναβαθμίζουν συνολικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθαριότητας.

Πέραν των οχημάτων αυτών, ο Δήμος έχει παραλάβει και επτά (7) ημιφορτηγά και ένα (1) επιβατικό για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας αλλά και των Υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου, Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας και αναμένει πλέον την παραλαβή των μηχανημάτων έργου καθώς και 10 ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώνεται μία κομβική μας παρέμβαση για το νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λέσβου, ο οποίος πλέον, με ένα σύγχρονο μηχανοκίνητο στόλο, μπορεί να αναβαθμίσει συνολικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη, αλλά και τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων. Με την ολοκλήρωση της ταξινόμησής τους, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι στις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας, «εξοπλίζονται» με μία νέα δυναμική προς όφελος των δημοτών. Εύχομαι τα αποτελέσματα του εκσυγχρονισμού μας, να φανούν άμεσα και ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν για να ολοκληρώσουμε μία ακόμη προεκλογική μας δέσμευση».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey