Τι θα πρέπει να κάνουν τα αθλητικά σωματεία της Δυτικής Λέσβου;

Στήριξη αθλητικών σωματείων με υγειονομικό εξοπλισμό και πρόθεση κάλυψης κόστους έως και 3 διαιτησίες

18/11/2020 - 13:36

Από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου ανακοινώνεται ότι στo  πλαίσιο στήριξης των αθλητικών σωματείων, θα προμηθεύσει, τα τελευταία, με τσάντες  φαρμακείου που περιλαμβάνουν πλήρες φαρμακευτικό υλικό, μάσκες προστασίας, μπάλες ποδοσφαίρου και βόλεϊ. Παράλληλα πρόθεση του Δήμου είναι –διερευνώντας το πλαίσιο που αυτό μπορεί να γίνει- να καλύψει τα κόστη και για τουλάχιστον τρεις διαιτησίες των σωματείων, σε συνεννόηση με τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων.

Υγειονομικός εξοπλισμός και μπάλες

Ειδικότερα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου θα προμηθεύσει τα σωματεία με τα εξής:

1) Τσάντα φαρμακείου με πλήρες φαρμακευτικό υλικό

2) Μάσκες προστασίας για κάθε σωματείο

3) Μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλει

Κάλυψη κόστους έως τρεις διαιτησίες

Ενώ πρόθεσή του είναι –διερευνώντας το πλαίσιο που αυτό μπορεί να γίνει- να καλύψει τα κόστη και για τουλάχιστον τρεις διαιτησίες των σωματείων, σε συνεννόηση με τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων.

Για τη συνεννόηση με τον Δήμο προκειμένου να κατευθυνθεί σωστά η δωρεά, τα σωματεία καλούνται να αποστείλουν αίτηση στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δίνοντας τα στοιχεία τους (Δ.Σ., Αντίκλητο σωματείου, λογότυπο) και να ενημερώνουν σε ποιο άθλημα αλλά και σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχουν.

Στόχος, όπως αναφέρεται , είναι έως τις 30/11 να έχουν προγραμματιστεί οι προμήθειες για να παραδοθούν εγκαίρως.  

Στόχος Βέρρου και Αλεξίου

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου τονίζουν σχετικά ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες, τα αθλητικά σωματεία δυσκολεύονται ακόμα και να μπορέσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα. Και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία προκειμένου να στηρίξουν την απρόσκοπτη συνέχεια των σωματείων στην αγωνιστική δράση. Καλύπτοντας τουλάχιστον το κόστος για την υγειονομική προφύλαξη των αθλητών. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey