Αιχμές κατά των προηγούμενων 3 Δημοτικών Αρχών από τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Βατούσας

Προχωρά η αποκατάσταση του Αγροτικού Ιατρείου Βατούσας Ιγνάτης Τσικνής

Προχωρά η αποκατάσταση του Αγροτικού Ιατρείου Βατούσας

26/03/2021 - 13:43 Ενημερώθηκε 26/03/2021 - 16:10

Υπεγράφη την Παρασκευή 26 Μαρτίου, μεταξύ του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου και του αναδόχου του έργου, η σύμβαση του έργου «Επισκευή δημοτικού κτηρίου στην Τοπική Κοινότητα Βατούσας», που χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου.

Το έργο αφορά ουσιαστικά στην αποκατάσταση του κτηρίου που στεγάζει το Αγροτικό Ιατρείο Βατούσας. Η σύμβαση περιλαμβάνει την αντικατάσταση στέγης, κατασκευή γρυπίδας, καθαίρεση και κατασκευή εκ νέου των εξωτερικών επιχρισμάτων, αντικατάσταση κουφωμάτων και πολλές άλλες παρεμβάσεις.

Τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Βατούσας ευχαριστούν τον Δήμαρχο για το αποτέλεσμα. Παράλληλα στην ανακοίνωσή τους εκμαιεύεται ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν ενεργοποιήθηκαν όσο έπρεπε για το ιατρείο.  «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε καθώς το παραπάνω έργο αποτελούσε στόχο των προηγούμενων τριών Δημαρχιακών θητειών, χωρίς δυστυχώς κάποιο αποτέλεσμα» αναφέρεται και ακολούθως σημειώνεται: «Αποτελεί προσωπική του επιτυχία καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, σε μια πολύ δύσκολη χρονική περίοδο λόγω των πολύμηνων απεργιών των μηχανικών, και κατόπιν δύο δημοπρασιών».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey