Επίσκεψη δημάρχου στην περιοχή του Μανταμάδου

Παρεμβάσεις σε Τσόνια, Αγ. Στέφανο και Παλιό

13/04/2017 - 10:58 Ενημερώθηκε 13/04/2017 - 13:50

Επίσκεψη σε Μανταμάδο και Τσόνια πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης-Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης Κώστα Κατσαρό, τον αντιδήμαρχο Μανταμάδου Στέφανο Αποστόλου, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κλειούς Δημήτρη Θεοφάνους και τον προϊστάμενο του Τμήματος Κτηριακών - Συγκοινωνιακών Έργων του Δήμου Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, όπου εξετάστηκαν διεξοδικά διάφορα θέματα που απασχολούν αυτές τις περιοχές και οι παρεμβάσεις του Δήμου.

Ειδικότερα, στα Τσόνια ο κ. Γαληνός ανακοίνωσε ότι δρομολογείται από το Δήμο Λέσβου η ασφαλτόστρωση του εναπομείναντος τμήματος του δρόμου από την αρχή του οικισμού έως την παραλία, όπου και θα διαμορφωθεί χώρος παρκινγκ, θα τοποθετηθούν νέα φωτιστικά σώματα, έργο που θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολούθως, στον Άγιο Στέφανο και στον Παλιό ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι ξεκινά άμεσα η εκπόνηση μελέτης για την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τις παραπάνω περιοχές, με προοπτική το σημαντικό αυτό έργο να έχει ολοκληρωθεί όσο το δυνατό συντομότερα, με στόχο την ανάδειξη των παραλιών της περιοχής και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey