Στη Μυτιλήνη από χθες ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο Μυτιληνιός αρχηγός ΓΕΣ στον δήμαρχο

25/08/2017 - 15:48

Συνάντηση με τον συμπατριώτη μας, αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή είχε χθες το πρωί ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, συζητώντας μαζί προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Δήμου Λέσβου στην κατεύθυνση αμοιβαίας ωφέλειας.

Ο δήμαρχος εξέφρασε εκ νέου στον κ. Στεφανή τα θερμά του συγχαρητήρια για την προαγωγή του στη θέση του αρχηγού Γ.Ε.Σ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τόσο στο νησί όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένα διακεκριμένο τέκνο του νησιού μας καταλαμβάνει αυτό το ύψιστο αξίωμα». Ο κ. Γαληνός ακόμη ευχαρίστησε τον κ. Στεφανή για τη σημαντική και πολλαπλή βοήθεια που έχει ήδη προσφερθεί από τον Στρατό, τονίζοντας ότι η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον Στρατό στο ακριτικό μας νησί είναι αποτελεσματική και καρποφόρα. Τέλος, τον διαβεβαίωσε ότι και ο Δήμος Λέσβου θα προσφέρει πάντοτε κάθε δυνατή βοήθεια και αλληλεγγύη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. από τη μεριά του ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και την αναλυτική ενημέρωση, επεσήμανε δε την καλή και στενή συνεργασία και επέδωσε στον κ. Γαληνό τιμητική πλακέτα.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey