Έργο προϋπολογισμού 35.100€

Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

«Λίφτινγκ» στο αποχετευτικό της Γέρας

02/02/2023 - 13:00 Ενημερώθηκε 02/02/2023 - 19:13

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, υπέγραψε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Γεώργιο Φλώρο, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Παλαιοκήπου Στρατή Καραβασίλη την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της ΔΕΥΑΛ για το έργο «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΛΑΙΟΚΗΠΟΥ Δ.Ε. ΓΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ».

Η Σύμβαση την οποία θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια αφορά την καταγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης του αποχετευτικού δικτύου του οικισμού Παλαιοκήπου της Δ.Ε Γέρας και τις προτάσεις βελτιστοποίησης λειτουργίας του προκειμένου το δίκτυο να καταστεί λειτουργικό στο σύνολο του. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 35.100 ευρώ. 

Καραβασίλης: «Ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα»

Ο πρόεδρος του Παλαιοκήπου, Στρατής Καραβασίλης, σε δήλωσή του στο «Ε» τόνισε ότι πρόκειται ένα σημαντικό έργο που θα βελτιώσει τις παρεχόμενες, στους κατοίκους του Παλαιοκήπου, υπηρεσίες και έρχεται να εκπληρώσει ένα χρόνιο αίτημα. Όπως εξηγεί οι εργασίες βελτιστοποίησης λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος ξεκινούν από τον Παλαιόκηπο ωστόσο στην συνέχεια θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα χωριά της Γέρας που συνθέτουν τον χάρτη. Μάλιστα δεν παραλείπει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη, Κώστα Μουτζούρη για την χρηματοδότηση, καθώς και στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Γιώργο Φλώρο που συνηγόρησε με τις ενέργειές του στην όλη εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey