Έργα προϋπολογισμού 1.399.609,86 ευρώ

Σχέδια γηπέδου Αφάλωνα Σχέδια γηπέδου Αφάλωνα

Έρχονται γήπεδα σε Μόρια, Αφάλωνα & Παναγιούδα

19/10/2021 - 12:17 Ενημερώθηκε 20/10/2021 - 12:54

Ο Δήμος Μυτιλήνης προκηρύσσει ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία Διαγωνισμού  (www.promitheus.gov.gr)  για την επιλογή αναδόχου κατασκευής των ΓΗΠΕΔΩΝ (ως ενιαίο έργο),  στις Κοινότητες ΜΟΡΙΑΣ, ΑΦΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ, προϋπολογισμού 1.399.609,86 Ευρώ. Η χρηματοδότηση προέρχεται από πιστώσεις  του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης. 

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 04-11-2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 και αποσφράγισης των προσφορών, η 10-11-2021. Οι  λεπτομέρειες των προϋποθέσεων  συμμετοχής προβλέπονται από τη συγκεκριμένη προκήρυξη του Δήμου Μυτιλήνης (Αριθμ. Προκήρυξης : 16 /ΕΡΓ/2021)

Οι προβλεπόμενες εργασίες στα έργα  επιγραμματικά είναι οι ακόλουθες:

  • ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΡΙΑΣ:  Εκσκαφή  θεμελίων και Ανακατασκευή των κερκίδων  από σκυρόδεμα, κατασκευή φρεατίων, τάφρων και τεχνικών έργων. Οι φθορές  στις κερκίδες εξαιτίας της διάβρωσης είναι μεγάλες.  
  • ΓΗΠΕΔΟ ΑΦΑΛΩΝΑ: Ολοκλήρωση όλων των εργασιών    που αφορούν στη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την κατασκευή σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου.
  • ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ: Κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου ου διαστάσεων 32μ Χ 22μ  το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει ομάδες για αγώνες και προπονήσεις αθλημάτων καλαθοσφαίρισηςπετοσφαίρισηςχειροσφαίρισης.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, δήλωσε ότι: «την κρίση του προσφυγικού και τις δυσμενείς επιπτώσεις που επέφερε στους κατοίκους των  προαναφερόμενων κοινοτήτων,  η Δημοτική μας Αρχή με τους κατάλληλους χειρισμούς  τις μετέτρεψε σε ευκαιρία, για  να χρηματοδοτηθούν  ανταποδοτικά έργα. Η θαρραλέα δέσμευση   και  η υπεύθυνη στάση μας στη διαχείριση του προσφυγικού ήδη δημιουργεί ένα ευοίωνο μέλλον για τη  Μυτιλήνη και το νησί  μας» .

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής,  συμπλήρωσε: «ότι  σχεδιάζουμε  άλλα τόσα  έργα με βάση  νέας γενναίας  χρηματοδότησης από το Υπουργείο Μετανάστευσης. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε τα συγκεκριμένα έργα».

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey