Αντικατάσταση 3 πυροσβεστικών κρουνών & τοποθέτηση νέου Ι Εγκατάσταση βάνας - διακόπτη για άμεση επανατροφοδότηση του συστήματος ύδρευσης

Από τις εργασίες αντικατάστασης πυροσβεστικών κρουνών Από τις εργασίες αντικατάστασης πυροσβεστικών κρουνών Φωτογραφία: Ανδρονίκη Κουτσαβλή

Ευχαριστώ Σκαλοχωρίτη σε Φινδανή

20/06/2022 - 17:00

Αντικατάσταση 3 πυροσβεστικών κρουνών στην Φίλια, Τοποθέτηση 1 πυροσβεστικού κρουνού στη Τσιχραντα & εγκατάσταση βάνας - διακόπτη για άμεση επανατροφοδότηση του συστήματος ύδρευσης περιλαμβάνονταν στις εργασίες που πραγματοποίησε η ΔΕΥΑΛ σε Φίλια και Τσιχράντα το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος Σταύρος Σκαλοχωρίτης και τα μέλη της Κοινότητας Φίλιας ευχαριστούν τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ, Γιώργο Φλώρο και ιδιαιτέρως τον διευθυντή της Επιχείρησης Παρασκευά Φινδανή για την αντικατάσταση 3 πυροσβεστικών κρουνών στην Φίλια και στην εγκατάσταση νέου στην περιοχή της Τσιχράντας, καθώς και για την εγκατάσταση βάνας- διακόπτη (πλησίον της οικίας Καλτσούνη) η τοποθέτηση της οποίας συνηγορεί στην καλύτερη διαχείριση του νερού σε περιπτώσεις βλάβης.

«Η αντικατάσταση κρουνών με καινούργιους και η τοποθέτηση νέων αποτελούν σημαντικούς αρωγούς του έργου της Πυροσβεστικής σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Με την τοποθέτηση της βάνας - διακόπτη απομονώνεται|διακόπτεται η υδροδότηση σε περίπτωση βλάβης και μετά την επίλυση της τελευταίας η βάνα ανοίγει και επανατροφοδοτείται άμεσα με νερό όλη η κοινότητα ακόμη και τα σπίτια που βρίσκονται σε υψηλές τοποθεσίες, όπου κατά το παρελθόν παρατηρούνταν καρκινοβασία ως προς την υδροδότηση μετά από διακοπές» αναφέρει ο κ. Σκαλοχωρίτης σε σχετική δήλωσή του.

Η τοποθέτηση βάνας αυτού του είδους αποτελούσε αίτημα ετών του προέδρου, ο οποίος εκφράζει την ικανοποίησή του που παρεμβάσεις όπως αυτές βοηθούν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των κατοίκων της Φίλιας και της Τσιχράντας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey