Δηλώσεις του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Τιμολέων Θεοφανέλλης Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Τιμολέων Θεοφανέλλης Φωτογραφία Αρχείου : Ιγνάτης Τσικνής

Τιμολέων Θεοφανέλλης: «Ο λόγος που βρισκόμαστε εμείς εδώ και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία είναι τα παιδιά. Σε αυτά πρέπει να εστιάσουμε»

19/07/2022 - 12:30

«Τα δύο χρόνια σχεδόν που πέρασαν κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και αυτή η επανεκλογή δίνει την δυνατότητα σε μένα και στους συνεργάτες μου και στους διευθυντές να συνεχίσουμε αυτό το έργο που έχει σαν αποδέκτες τους μαθητές και να κάνουμε όσο καλύτερη γίνεται την εκπαίδευση στην Λέσβο, με όσες δυνατότητες μας δίνει αυτή η θέση. Αυτό είναι το όραμά μας και αυτό είναι το σχέδιό μας» είπε στην δήλωσή του ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου, Τιμολέων Θεοφανέλλης μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με την οποία παραμένει στην ίδια θέση. Ακολούθως πρόσθεσε στην δήλωσή του: «Η πανδημία έκανε τα πράγματα δυσκολότερα απ’ όσο ήταν μέχρι πρότινος. Ελπίζουμε να έρθουμε σε μία κανονικότητα που θα είναι όλα πιο φυσιολογικά και πιο εύκολα για παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Ο δικός μου στόχος σαν διευθυντής είναι να πάμε την εκπαίδευση λίγο πιο μπροστά και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες για τα παιδιά. Ο λόγος που βρισκόμαστε εμείς εδώ και οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία είναι τα παιδιά. Σε αυτά πρέπει να εστιάσουμε».  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey