Μια γέφυρα-σύνδεση ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα γλωσσικής διδασκαλίας και σε δραστηριότητες βιωματικής μάθησης που υποστηρίζουν τους εκπαιδευτικούς

Παρουσιάζεται η εργαλειοθήκη «Φτου και Βγαίνω!» στη Λέσβο

16/09/2019 - 17:17

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου (17:00-20:30), η UNICEF (Refugee and Migrant Response in Greece) θα παρουσιάσει την εργαλειοθήκη Φτου και Βγαίνω! στη Λέσβο.

Η εργαλειοθήκη Φτου και βγαίνω! αναπτύχθηκε από τη UNICEF, την ELIX και το  SOLIDARITYNOW με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως μια γέφυρα-σύνδεση ανάμεσα σε ένα πρόγραμμα γλωσσικής διδασκαλίας και σε δραστηριότητες βιωματικής μάθησης που υποστηρίζουν τους εκπαιδευτικούς ώστε να ενσωματώνουν στόχους γνωστικούς, ψυχοκοινωνικούς και ενδυνάμωσης της πολύγλωσσης και πολυπολιτισμικής ταυτότητας.

Η εκδήλωση – εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, Μεραρχίας Αρχιπελάγους, και είναι ανοιχτή στους εκπαιδευτικούς τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης.

 Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.teach4integration.gr/ftoy-kai-vgaino-drastiriotites-polyglossikis-kai-koinonikis-synaisthimatikis-endynamosis-3/

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey