Ελεάννα Στυλιανίδου, 3ο βραβείο Αριστείας σε Πανελλαδικό Διαγωνισμό Φυσικής

Το «Sportlesvos» ξέρει τις δεξιότητες της Ελεάννας στο Μπάσκετ και μας παραχώρησε δύο ξεχωριστές φωτογραφίες Το «Sportlesvos» ξέρει τις δεξιότητες της Ελεάννας στο Μπάσκετ και μας παραχώρησε δύο ξεχωριστές φωτογραφίες

«Αστέρι» στη φυσική… και στο μπάσκετ!

25/05/2018 - 14:15 Ενημερώθηκε 25/05/2018 - 15:34

Μια ακόμα διάκριση μετρά το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης, καθώς η μαθήτρια της Α΄ Λυκείου του σχολείου, Ελεάννα Στυλιανίδη απέσπασε το 3ο Βραβείο Αριστείας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2018. Η 16χρονη, Ελεάννα Στυλιανίδη είναι μια έφηβη πολυτάλαντη, κάτι που γνωρίζουν οι δικοί της από τη μικρή της ηλικία, αφού από το δημοτικό άρχισαν οι διακρίσεις στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Ο πατέρας της, Στέφανος Στυλιανίδης, προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την καμαρώνει και στο μπάσκετ, αφού πέρσι η Ελεάννα ταξίδεψε στο Βόλο για να συμμετάσχει στο Camp προεθνικής κορασίδων μπάσκετ.

Η ίδια μας εξομολογήθηκε την αγάπη της για «όλα τα θετικά μαθήματα», εξηγώντας μας ότι η Βιολογία είναι για κείνη προτεραιότητα, ενώ περιμένει αποτελέσματα και για τον διαγωνισμό της Χημείας. Αν και στην Α΄ τάξη του Λυκείου ακόμα, έχει… καταλήξει εδώ και τρία χρόνια (!) στη σχολή που στοχεύει να περάσει και δεν είναι άλλη από τη Στρατιωτική Ιατρική. Μαθήτρια του «20» σε όλο το Γυμνάσιο, αλλά χωρίς να «καμώνεται», μας λέει ότι ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός που της χάρισε το 3ο βραβείο αριστείας ήταν αρκετά δύσκολος, κι ότι δεν είχε προετοιμαστεί ιδιαίτερα, ήθελε όμως να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, κι αυτές δεν την πρόδωσαν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey