«Δεν πέταξα κανένα μαθητή στο δρόμο»

04/04/2014 - 17:59

Από την εφημερίδα μας ενημερώθηκε χτες το πρωί ο οδηγός λεωφορείου Γιώργος Γρημανέλλης, σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και υπήρχε εντολή να περάσει από αυτόφωρο. «Δε με αναζήτησε κανείς,

Από την εφημερίδα μας ενημερώθηκε χτες το πρωί ο οδηγός λεωφορείου Γιώργος Γρημανέλλης, σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και υπήρχε εντολή να περάσει από αυτόφωρο. «Δε με αναζήτησε κανείς, είδα το δημοσίευμά σας και από τις ώρες που αναφέρατε, κατάλαβα ότι επρόκειτο περί εμού!», επεσήμανε στο «Ε».

Ο κ. Γρημανέλλης, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, Χρήστο Παράσχου, έχει κληθεί και στην υπηρεσία του σε απολογία, επίσης τονίζει ότι κανείς δεν τον ειδοποίησε και εξηγεί:

«Κατ’ αρχήν από το πρωί της Πέμπτης μάς είχε δοθεί εντολή από τη διοίκηση του ΚΤΕΛ ότι δεν εκτελούμε σχολικά δρομολόγια και επίσης ότι οι μαθητές μέχρι να πληρωθούμε, θα πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο. Μάλιστα για το εν λόγω συμβάν, το πρωί της Δευτέρας, οι συγκεκριμένοι μαθητές με πλήρωσαν κανονικά. Στη συνέχεια, το μεσημέρι στις 2, είχαν μπει πολλοί μαθητές μέσα στο λεωφορείο πριν την εκκίνηση. Ο εισπράκτορας ανέφερε πριν την έναρξη του δρομολογίου ότι οι μαθητές πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο. Εγώ δεν είδα ούτε αν κατέβηκε κάποιος, ούτε σε ποιον έκοψε το εισιτήριο. Είμαι αγανακτισμένος για το γεγονός ότι φορτώθηκε σε μένα μια τόσο άδικη κατηγορία, εγώ δεν άφησα κανένα μαθητή στο δρόμο!»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey