Ανακοινώθηκε ο πίνακας μοριοδότησης για το διευθυντή του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης

Πρώτη η Γιούλη Σκαλοχωρίτου

22/02/2013 - 15:38

Πρώτη έρχεται σε κατάταξη, σε σχετικό πίνακα υποψήφιων διευθυντών για το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που δημοσιοποιήθηκε σε ηλεκτρονική πύλη ενημέρωσης για την εκπαίδευση, η νυν αναπληρώτρια διευθύντρια του Σχολείου, Γιούλη Σκαλοχωρίτου.

Πρώτη έρχεται σε κατάταξη, σε σχετικό πίνακα υποψήφιων διευθυντών για το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που δημοσιοποιήθηκε σε ηλεκτρονική πύλη ενημέρωσης για την εκπαίδευση, η νυν αναπληρώτρια διευθύντρια του Σχολείου, Γιούλη Σκαλοχωρίτου. Τα στοιχεία προέρχονται από τη Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων της χώρας και όπως φαίνεται η κ. Σκαλοχωρίτου θα είναι αυτή που θα πληρώσει τη θέση της διεύθυνσης του Σχολείου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όπως γράφαμε στα τέλη Ιανουαρίου, τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί για τη θέση του διευθυντή του Πρότυπου Πειραματικού ΓΕΛ Μυτιλήνης. Πρώτος τότε σε κατάταξη ερχόταν ο φιλόλογος Γεώργιος Διγιδίκης, με 26,2 μόρια, δεύτερη η νυν αναπληρώτρια διευθύντρια, μαθηματικός Γιούλη Σκαλοχωρίτου, με 21 μόρια, και τρίτος ο φιλόλογος Κωνσταντίνος Οικονόμου, με 17 μόρια.

Ο συγκεκριμένος πίνακας είχε καταρτιστεί από τα Επιστημονικά Εποπτικά Συμβούλια (ΕΠΕΣ) των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων μετά και τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, και δεν ήταν ο τελικός αξιολογικός πίνακας, αφού εκκρεμούσε συνέντευξη των υποψηφίων, η οποία κι έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής για τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία, ως προς τον πίνακα κατάταξης των υποψήφιων διευθυντών με τετραετή θητεία που καταρτίστηκε από τα Επιστημονικά Εποπτικά Συμβούλια των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, η κ. Σκαλοχωρίτου έρχεται πρώτη σε μοριοδότηση για το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συγκεντρώνοντας συνολικά 41,8 μόρια. Αντίστοιχα, ο κ. Οικονόμου συγκέντρωσε 38,75 μόρια, ενώ ο κ. Διγιδίκης δε συγκαταλέγεται στον πίνακα.

Όπως η ίδια επεσήμανε στο «Ε», αναμένει την ανακοίνωση του επίσημου πίνακα μοριοδότησης, η οποία θα γίνει από το Υπουργείο Παιδείας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey