Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα και πιάνει δουλειά…

14/02/2013 - 14:59

Συγκροτήθηκε σε sώμα, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο τα μέλη του, το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συγκροτήθηκε σε sώμα, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο τα μέλη του, το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Με πρόεδρο τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σταύρο Θωμαδάκη και αναπληρωτή πρόεδρο τον αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Νίκο Ζούρο, το Συμβούλιο θα λειτουργεί πλέον έχοντας και τα 14 μέλη του, εσωτερικά κι εξωτερικά, όχι όμως κι εκπρόσωπο φοιτητών, αφού οι τελευταίοι δεν πραγματοποίησαν την απαιτούμενη διαδικασία.
 
Η συνεδρίαση των μελών του Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του κ. Θωμαδάκη και ο κ. Ζούρος, πρώτος σε ψήφους κατά τη διαδικασία εκλογής των εσωτερικών μελών, εκλέχθηκε ομόφωνα στη θέση του αναπληρωτή προέδρου του Συμβουλίου.

Ωστόσο, λόγω του ότι οι προπτυχιακοί φοιτητές του ιδρύματος δεν προχώρησαν σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπου τους, δεν αναδείχθηκε τελικά εκπρόσωπος φοιτητών στο Συμβούλιο.

Πέρα από τον πρόεδρο και τον αναπληρωτή πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης, ως εξωτερικά μέλη συμμετέχουν ο Michael Burmester από το Florida State University των ΗΠΑ, ο Δημήτρης Γεωργόπουλος από το Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, ο Ιωάννης Κούστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Danaos Shipping Co Ltd», ο ζωγράφος, ομότιμος καθηγητής και πρώην πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Χρόνης Μπότσογλου και ο Χρήστος Τουραμάνης, καθηγητής τού University of Liverpool.

Αντίστοιχα, ως εσωτερικά μέλη συμμετέχουν ο Βασίλειος Ζερβάκης, καθηγητής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η Μαρία Λεκάκου, αναπληρώτρια καθηγήτρια της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η Ευαγγελία Μήτρου, αναπληρώτρια καθηγήτρια της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Φιλήμων Μπαντιμαρούδης, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Αριστείδης Σάμιτας, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Σοφός Αλιβίζος, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, και ο Γεώργιος Τσιρτσής, αναπληρωτής καθηγητής της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey