Συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ με στόχο μια νέα εποχή τουρισμού για το νησί

Άποψη Μολύβου Άποψη Μολύβου Φωτογραφία Αρχείου: Ελένη Γαλάνη

Βασίλης Βογιατζής πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου

17/01/2023 - 11:00

Συγκροτήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2023 σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 28 Δεκεμβρίου 2022.

Πρόεδρος είναι ο Βασίλης Βογιατζής, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Αβαγιανός, γενική γραμματέας η Ανδριάνα Σπανέλη, ταμίας ο Ευστράτιος Κεφαλαδέλλης, έφορος δημοσίων σχέσεων ο Δρόσος  Ταρναράς, εντεταλμένη δημοσίων σχέσεων η  Ευγενία Δρεκόλια και μέλη οι Δημητρία Θ. Βατή, Ευστράτιος Αγγελής και Φωκίων Θεοδώρου και αναπληρωματικό μέλος η Άννα Δουλγκέρη.

 Το συμβούλιο, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, θέλει να εγκαινιάσει μια νέα εποχή για τον τουρισμό της Λέσβου. «Θέλουμε να εγκαινιάσουμε μια νέα εποχή εξωστρέφειας και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον όλων των ξενοδόχων που αυτή την στιγμή απέχουν και την ενεργή συμμετοχή αυτών στις μελλοντικές δράσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου.  Με την συμπαράσταση των τοπικών Φορέων και τις προτάσεις  που θα κατατεθούν από το νέο Δ.Σ ευελπιστούμε σε ένα αρραγές μέτωπο για την ανάπτυξη του Τουρισμού που θα ωφελήσει την οικονομία της Λέσβου ακόμα περισσότερο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey