Διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Επιχειρηματική Αποστολή στη Σμύρνη

20/08/2013 - 14:32

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Επιμελητήρια των νησιών διοργανώνει μια επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη από 29 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Δήμους και τα Επιμελητήρια των νησιών διοργανώνει μια επιχειρηματική αποστολή στη Σμύρνη από 29 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή μπορούν να πάρουν μέρος εκπρόσωποι επιχειρήσεων όλων των κλάδων, δηλαδή εμπορικές επιχειρήσεις, παραγωγικές και αγροτικές επιχειρήσεις, τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κ.ά.), επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών (designers, κατασκευαστικές εταιρείες, marine centers, ακτοπλοϊκές εταιρείες, κ.ά.), φορείς - μουσεία, κ.ά..  Στόχος της αποστολής είναι η ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Ο χρόνος πραγματοποίησης της επιχειρηματικής αποστολής δίνει τη δυνατότητα στις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις των νησιών του Βορείου Αιγαίου να προχωρήσουν σε συνεργασίες που θα φέρουν άμεσα αύξηση των τουριστών τους φθινοπωρινούς μήνες προκειμένου να βοηθηθεί η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η αποστολή οργανώνεται σε συνεργασία με τους φορείς της Σμύρνης και συγκεκριμένα με το Επιμελητήριο Σμύρνης, την τοπική TURSAB (τουριστικοί πράκτορες Σμύρνης), τους τοπικούς εισαγωγείς και χονδρέμπορους προϊόντων, συγκεκριμένους εξαγωγείς και γενικότερα με όλους τους φορείς που θα έχουν λόγο να συναντηθούν με τους αντίστοιχους επιχειρηματίες του Βορείου Αιγαίου, ώστε να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Workshops
Οι συναντήσεις θα έχουν το χαρακτήρα των «workshops» σε προκαθορισμένες σημεία - έδρες των φορέων της Σμύρνης, ενώ θα υπάρξουν και κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές επισκέψεις, κατόπιν προκαθορισμένων ραντεβού, σε συγκεκριμένες  κατά κλάδο επιχειρήσεις και αναλόγως των επιθυμιών - προτάσεων των συμμετεχόντων.      

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καλεί τις επιχειρήσεις και τους φορείς των προαναφερόμενων κλάδων, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επιχειρηματική αποστολή και ακόμη δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή, να ανταποκριθούν άμεσα λόγω του περιορισμένου χρόνου και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Η επικοινωνία πρέπει να γίνει στα γραφεία των Περιφερειακών Ενοτήτων.     

O Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, αναφερόμενος στην επιχειρηματική αποστολή, τόνισε: «Οι ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην κατεύθυνση ενίσχυσης των εμπορικών και τουριστικών σχέσεων με τα γειτονικά παράλια, αποδίδουν σαφέστατα καρπούς και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη από τη μεγάλη αύξηση του Τούρκων επισκεπτών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Εξέλιξη που μας ικανοποιεί καθώς ενισχύεται το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία, αποτυπώνοντας παράλληλα την αναγκαιότητα νέων πρωτοβουλιών διεύρυνσης των διευκολύνσεων των επισκεπτών μας από τη γείτονα χώρα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey