ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ εν συντομία*

01/07/2012 - 05:56
Νέο γραφείο Century 21 στο νομό Χανίων. Το γνωστό κτηματομεσιτικό δίκτυο προχώρησε σε μία ακόμη συνεργασία για τη Century 21 Properties, με ιδιοκτήτη τον Ι. Διαμαντάκη και έδρα την Αλμυρίδα Αποκορώνου.
Δεύτερο Century 21 στην Κρήτη
Νέο γραφείο Century 21 στο νομό Χανίων. Το γνωστό κτηματομεσιτικό δίκτυο προχώρησε σε μία ακόμη συνεργασία για τη Century 21 Properties, με ιδιοκτήτη τον Ι. Διαμαντάκη και έδρα την Αλμυρίδα Αποκορώνου. Ο κ. Διαμαντάκης είναι και ιδιοκτήτης της New Century Homes, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή παραθεριστικών κατοικιών και έχει κατασκευάσει πάνω από 1.500 κατοικίες τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη. Ο κ. Διαμαντάκης έχει ζήσει στις ΗΠΑ όπου για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε ως συνεργάτης. Η Century 21 Properties αποτελεί το δεύτερο γραφείο τoυ κτηματομεσιτικού δικτύου στην Κρήτη, μια αγορά που η Century 21 εγκαινίασε στις αρχές του 2008 με τη λειτουργία της Century 21 Horizon στο Ρέθυμνο. H Century 21 διαθέτει περισσότερους από 170.000 συμβούλους ακινήτων και πάνω από 8.500 γραφεία σε 60 και πλέον χώρες και αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchising. Στην Ελλάδα το δίκτυο της Century 21 αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και ήδη λειτουργούν γραφεία σε διάφορους νομούς.

Διεθνείς παρουσίες στην Prodexpo
Η γνωστή έκθεση για τα ακίνητα, η Prodexpo - Greece & South Eastern Europe, επιβεβαιώνει το διεθνή της χαρακτήρα, συμπεριλαμβάνοντας στο συνεδριακό της πρόγραμμα σημαντικές προσωπικότητες του κλάδου από τη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. Έτσι, μετά την ιδιαίτερα εποικοδομητική συμμετοχή του στις εργασίες της περσινής Prodexpo, ο υπουργός Χωροταξίας & Περιβάλλοντος της Δημοκρατίας του Μαυροβουνίου, κ. Branimir Gvozdenovic, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του και στο εφετινό συνεδριακό πρόγραμμα. Στις επενδυτικές ευκαιρίες στο Μαυροβούνιο θα αναφερθεί και ο Dr. Petar Ivanovic, διευθύνων σύμβουλος του Montenegrin Investment Promotion Agency. Στη θεματική ενότητα για τις εξελίξεις στην αγορά της Σερβίας και στα μεγάλα projects που σχεδιάζονται ή πραγματοποιούνται στην περιοχή, θα συμμετέχει ο δήμαρχος του Novi Sad, κ. Igor Pavlicic, και ο αντιπρόεδρος της Verano Group, κ. Krsta Sandic. Επίσης, η κυρία Charlotte Ruhe, διευθύντρια της EBRD για την Κροατία και ο κ. Goran Hanzek, διευθυντής του Club Adriatic θα συμμετέχουν στην ενότητα που αφορά στην αγορά της Κροατίας.

Ρεκόρ για το Imaginarium
Mία παγκόσμια πρωτιά για το κατάστημα παιχνιδιών Imaginarium στο «Golden Hall». Το συγκεκριμένο κατάστημα έκανε το Σάββατο 18/07/2009, το μεγαλύτερο τζίρο από το σύνολο των 340 καταστημάτων παιδικών παιχνιδιών Imaginarium σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με στοιχεία της μητρικής εταιρείας. Το franchise του Imaginarium για την Ελλάδα ανήκει στην «Ακροπόλ Εμπορικά Καταστήματα» του ομίλου Χαραγκιώνη μαζί με άλλα ηχηρά ονόματα του λιανικού εμπορίου, όπως Gucci και Ferrari. Το πρώτο κατάστημα λιανικής Ferrari ανοίγει το Σεπτέμβριο στο κέντρο της Αθήνας, πίσω από την παλαιά Βουλή.

*ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΡΔΟΣ
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey