Άνοιξε το νέο κινέζικο κατάστημα

01/07/2012 - 05:56
Χθες το πρωί διαπιστώσαμε ότι άνοιξε το νέο κινέζικο κατάστημα της Μυτιλήνης, το οποίο συγκεντρώνει τις αντιδράσεις όλου του εμπορικού κόσμου της πόλης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο τέλος του πάρκινγκ και δίπλα στο ξενοδοχείο «Αργώ», στην οδό Μάνου Κατράκη.
Οι πρώτοι πελάτες του νέου κινέζικου καταστήματος της ΜυτιλήνηςΧθες το πρωί διαπιστώσαμε ότι άνοιξε το νέο κινέζικο κατάστημα της Μυτιλήνης, το οποίο συγκεντρώνει τις αντιδράσεις όλου του εμπορικού κόσμου της πόλης. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο τέλος του πάρκινγκ και δίπλα στο ξενοδοχείο «Αργώ», στην οδό Μάνου Κατράκη.


Οι Κινέζοι έμποροι που το άνοιξαν, έχουν νοικιάσει όλο το κτήριο, όμως σε αυτήν τη φάση διαπιστώσαμε ότι δεν αξιοποιείται ολόκληρο.
Μέχρι τώρα, ο Εμπορικός Σύλλογος παρακολουθούσε τις κινήσεις των Κινέζων εμπόρων χωρίς να εκδηλώνεται, καθώς από την Πολεοδομία είχε τη διαβεβαίωση ότι ακολουθούνταν τα όσα προβλέπονταν στην οικοδομική άδεια. Επίσης δεν είχε κατατεθεί αίτηση για έκδοση άδειας, κατά συνέπεια οποιαδήποτε προσπάθεια μπλοκαρίσματος της λειτουργίας του καταστήματος θα ήταν άσκοπη.
Τώρα που ξεκίνησε η λειτουργία του, όπως μας είπε προχθές το απόγευμα ο γραμματέας του Συλλόγου, Χρήστος Πουλέλλης, θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστώσει αν τηρεί τους νόμους το νέο κατάστημα.
Βασικό επιχείρημα του Εμπορικού Συλλόγου είναι πως το συγκεκριμένο κτήριο στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν για βιομηχανική χρήση. Κατά συνέπεια, ο Σύλλογος εκτιμά πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορική χρήση τώρα. Αν ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό και εξασφαλιστούν οι αναγκαίες εγκρίσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις άλλες Αρχές, τότε σύντομα θα δούμε ένα κινέζικο πολυκατάστημα στο κέντρο της Μυτιλήνης.
Όπως αποκάλυψε χθες το «Ε», πλέον η δημιουργία των πολυκαταστημάτων και των σούπερ μάρκετ είναι πολύ εύκολη υπόθεση για όλες τις μεγάλες αλυσίδες, είτε είναι εγχώριες είτε αλλοδαπής προέλευσης.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey