Πρώτη προσπάθεια στελέχωσης με μετατάξεις-αποσπάσεις απ’ το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα

27 υπάλληλοι στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής

17/06/2014 - 17:16

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη οργανικών θέσεων πολιτικών υπαλλήλων του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου, με μετατάξεις ή αποσπάσεις, εξέδωσε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, επιχειρώντας να εξασφαλίσει τη λειτουργία του Κέντρου με μόνιμο προσωπικό.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη οργανικών θέσεων πολιτικών υπαλλήλων του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Λέσβου, με μετατάξεις ή αποσπάσεις, εξέδωσε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, επιχειρώντας να εξασφαλίσει τη λειτουργία του Κέντρου με μόνιμο προσωπικό.

Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε όπως έγινε και σε άλλα κέντρα πρώτης υποδοχής που ήδη λειτουργούν ανά τη χώρα, οι 27 συνολικά θέσεις, ή όσες εξ αυτών δεν καλυφθούν με μετατάξεις και αποσπάσεις, θα πληρωθούν από εποχικό προσωπικό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μακροπρόθεσμα και στο πλαίσιο προκηρύξεων που αναμένονται για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις υπηρεσίες του ίδιου Υπουργείου, να περιληφθεί η στελέχωση των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης, μονάδα που ομοίως αναμένεται να λειτουργήσει στη Μόρια, στο σχεδιασμό και να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό για τα κέντρα.

Οι θέσεις
Με δύο διαφορετικές προκηρύξεις, ο μέχρι πρότινος υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, καλεί τους ενδιαφερομένους μέσα σε προθεσμία υποβολής των αιτήσεών τους που λήγει στις 15 Ιουλίου, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μετάταξη ή απόσπαση για τις εξής θέσεις στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Λέσβου:
- Τρεις Π.Ε. Διοικητικού-Οικονομικού
- Δύο Π.Ε. Ιατρών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας
- Μία Π.Ε. Ψυχολόγων
- Μία Π.Ε. Κοινωνικών Λειτουργών
- Τρεις Τ.Ε. Κοινωνικών Λειτουργών
- Πέντε Τ.Ε. Νοσηλευτών
- Οκτώ Δ.Ε. Διοικητικού Λογιστικού
- Μία Δ.Ε. Τεχνικών Υδραυλικών
- Δύο Δ.Ε. Οδηγών
- Μία Δ.Ε. Τεχνικών Ηλεκτρολόγων

Η προκήρυξη απευθύνεται σε υπαλλήλους του Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ., ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, καθώς και Ν.Π.Ι.Δ., οι οποίοι έχουν κλείσει τουλάχιστον πενταετία στην υπηρεσία τους.

Οι εν λόγω μετατάξεις και αποσπάσεις θα γίνουν για την κάλυψη των κενών θέσεων και η διαδικασία θα διενεργηθεί κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων, χωρίς να απαιτείται έγκριση των αρμόδιων υπηρεσιακών συμβουλίων.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή) στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση, μέχρι και τις 15 Ιουλίου, τα δικαιολογητικά τους:
Αίτηση για την Προκήρυξη 16.1/2887/29-05-2014
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής / Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
Συγγρού 83, Τ.Κ. 11744 - Αθήνα

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα ΚΕΠ ή στις υπηρεσίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey