Προσωρινοί πίνακες απ’ το ΑΣΕΠ

300 εφοριακοί απ’ την περσινή προκήρυξη

01/04/2014 - 16:24

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η πλήρωση 300 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Π.Ε., του κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η πλήρωση 300 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Π.Ε., του κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, στο Υπουργείο Οικονομικών. Το Υπουργείο Οικονομικών με έγγραφά του προς το ΑΣΕΠ ζήτησε η πλήρωση των 300 αυτών θέσεων να γίνει από τον πίνακα επιλαχόντων της Προκήρυξης 1Κ/2013 (ΦΕΚ 2/15-3-2013 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης.

Η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ με απόφασή της ενέκρινε το αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών και σε συνέχεια αυτής της απόφασης, το ΑΣΕΠ, μετά τους απαιτούμενους ελέγχους, προέβη στην κατάρτιση νέων προσωρινών πινάκων απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων υποψηφίων για την πλήρωση 90 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, του κλάδου Π.Ε. Εφοριακών με πτυχίο Νομικής, και 189 θέσεων του κλάδου Π.Ε. Εφοριακών με πτυχίο Οικονομικών, από τον πίνακα επιλαχόντων της Προκήρυξης 1Κ/2013, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονταν στην προκήρυξη.

Οι υπόλοιπες 21 θέσεις (ήτοι 7% του συνολικού αριθμού των θέσεων) θα καλυφθούν από τα προστατευόμενα, βάσει των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 3 τού Ν. 2643/1998 (ΦΕΚ 220 Α΄), άτομα. Για την προκήρυξη των θέσεων αυτών, αρμόδιος φορέας είναι ο ΟΑΕΔ.

Κατά των νέων προσωρινών πινάκων κατάταξης και διοριστέων οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής ενστάσεων ενώπιον του ΑΣΕΠ, η προθεσμία υποβολής των οποίων ξεκίνησε την Παρασκευή 28 Μαρτίου και λήγει με την πάροδο της 7ης Απριλίου 2014, ημέρας Δευτέρας.

Η άσκηση της ένστασης γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απ’ ευθείας στο ΑΣΕΠ. Στην ένσταση επισυνάπτεται και παράβολο 50 ευρώ, που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο, άλλως η ένσταση δε λαμβάνεται υπόψη.

Σημειώνεται πως τυπικά ή/και πρόσθετα προσόντα που αποκτήθηκαν μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην προκήρυξη 1Κ/2013, δε θα αξιολογηθούν. Μετά την εξέταση των ενστάσεων, το ΑΣΕΠ θα προβεί στην κατάρτιση των οριστικών πινάκων απορριπτέων, κατάταξης και διοριστέων, οι οποίοι θα αναρτηθούν στο δικτυακό του τόπο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey