Δύο θέσεις με τρίμηνες και τέσσερις με οκτάμηνες συμβάσεις, στη Διεύθυνση Δασών Ν. Λέσβου

Δασεργάτες, αγωγιάτες και φύλακες

16/07/2013 - 16:02

Η Διεύθυνση Δασών Λέσβου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της.

Η Διεύθυνση Δασών Λέσβου ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη του διευθυντή της υπηρεσίας, Φώτη Κράλη, θα καλυφθούν οι εξής θέσεις:

- Δύο Υ.Ε. Εργατών - Δασεργατών, με διάρκεια σύμβασης τριών μηνών.
- Δύο Υ.Ε. Φυλάκων, με διάρκεια σύμβασης οκτώ μηνών.
- Δύο Υ.Ε. Μεταφορέων με ζώα (αγωγιάτες), ομοίως με διάρκεια σύμβασης οκτώ μηνών.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Για όλες τις θέσεις, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λέσβου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Δασών Λέσβου, Κουντουριώτη 79, Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100, υπ’ όψιν Κωνσταντίνου Βερβέρη (τηλέφωνο επικοινωνίας: 22513 50913). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον τοπικό Τύπο. Επειδή η προκήρυξη είναι ακόμη στο στάδιο της δημοσίευσης, η προθεσμία δεν έχει οριστικοποιηθεί, για αυτό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την υπηρεσία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey