Για παράληψη κανόνων ευζωίας σε Μέσα και Λισβόρι Λέσβου

Χίλια ευρώ πρόστιμα σε ιδιοκτήτες αλόγων

21/06/2019 - 15:57

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης μας πληροφόρησε για την επικύρωση από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Λέσβου, δύο ακόμα προστίμων για παράλειψη κανόνων ευζωίας ιπποειδών (αλόγων) συνολικού ύψους 1.000 (χίλια) ευρώ.

Συγκεκριμένα, 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη στα Μέσα Αγίας Παρασκευής, που βεβαιώθηκε από το Δασονομείο το μακρινό...2017, και 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη αλόγου στο Λισβόρι, το οποίο βεβαιώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου τον Μάιο 2019, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία.

«Η Ελληνική νομοθεσία για την προστασία των ζώων ΔΕΝ εξαντλείται στα σκυλιά και στα γατιά. Προστατεύει ΚΑΘΕ ζώο! Αυτό το γνωρίζουν πλέον όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν αρχίσει να καταγγέλλουν την κακοποίηση και αλόγων και προβάτων και γαϊδουριών και αγελάδων και άλλων οικόσιτων/παραγωγικών ζώων.

Τα τελευταία πρόστιμα είναι αποτέλεσμα τέτοιων καταγγελιών, απλών πολιτών! Ας γνωρίζουν λοιπόν οι βασανιστές των ζώων στη Λέσβο ότι η εποχή που μπορούσαν να “υπολογίζουν” στην αδιαφορία ή/και στην άγνοια των υπολοίπων από εμάς, φτάνει στο τέλος της...» σημειώνει στο σχετικό Δελτίο Τύπου ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων "Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης".

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey