
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, στις 16-18 Μαρτίου 2019
Μετά την εξαιρετική παρουσία της Λέσβου στην έκθεση HO.RE.CA. 2019, ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης Λέσβου, δέχθηκε ακόμη μία τιμητική πρόταση από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), να συμμετάσχει με το σύνολο των προϊόντων του νησιού εντελώς δωρεάν, στην κορυφαία έκθεση του κλάδου τροφίμων & ποτών "FOODEXPO 2019" εντός του περιπτέρου του Ξ.Ε.Ε. Η FOODEXPO 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2019.
Αν και η συμμετοχή του Ξ.Ε.Ε. αφορά κατά βάση στην προώθηση του γνωστού project “Ελληνικό Πρωινό”, αυτή τη φορά δίνεται η δυνατότητα παρουσίασης του συνόλου των προϊόντων της Λέσβου, συμπεριλαμβανομένων και των αλκοολούχων ποτών και του τυποποιημένου ελαιολάδου.
Στο ειδικά διαμορφωμένο παρασκευαστήριο εντός του περιπτέρου, θα πραγματοποιούνται κατά τακτά διαστήματα ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις παραδοσιακών συνταγών της Λέσβου, με τη χρησιμοποίηση των τυποποιημένων προϊόντων του νησιού, τα οποία θα προβάλλονται δεόντως κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και φωτογραφικά. Τα live cookings, θα διεξάγονται όλες τις ημέρες της έκθεσης, υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου chef Μιχάλη Μάρθα και την επιμέλεια του Λέσβιου chef Στράτου Ιωσηφέλλη.
Να σημειωθεί πως η παράδοση και η παραλαβή των εκθεμάτων (συγκεκριμένων χύμα ή τυποποιημένων προϊόντων, καθώς και προωθητικών εντύπων των διατροφικών επιχειρήσεων), θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 2 μ.μ. (Ασκληπιού 34, Χρυσομαλλούσα, Μυτιλήνη), κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.