Το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Οκτώβρη

Συλλογή λαδιού στη Φίλια για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

08/10/2020 - 12:05

Η Κοινότητα Φίλιας και οι φορείς του χωριού συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, συλλέγουν ελαιόλαδο για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Η συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι στην αίθουσα του Κληροδοτήματος.

Σημειώνεται ότι το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου διοργανώνει αυτή τη δράση ενίσχυσης, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, μετά από έκκληση που δέχτηκε από τους εκπροσώπους κοινοτήτων  που επλήγησαν από τον Ιανό.  

Δεν σταματούν να βοηθάνε

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι κάτοικοι του χωριού είχαν ανταποκριθεί θετικά και στο κάλεσμα του Δήμου Δυτικής Λέσβου, για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που έγινε πριν λίγες ημέρες για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας.  Συγκεκριμένα είχα συλλέξει 55 κιλά ζάχαρη, 22 κιλά αλεύρι, 86 πακέτα ζυμαρικών, 52 πακέτα ρύζι και 32 πακέτα όσπρια, 73 κουτιά γάλατα μακράς διαρκείας, 2 κούτες με είδη υγιεινής, 3 κούτες με παιδικές τροφές κά. Τα μέλη της Κοινότητας στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν: « Μακάρι να μην υπήρχαν άνθρωποι σε ανάγκη, αλλά όσο υπάρχουν ας δείχνουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας ότι – παρόλα τα προβλήματα- δεν έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey