32χρονος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτόφωρου

Στον εισαγγελέα για τις... μαγκιές στο facebook

06/10/2017 - 17:02

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης οδηγήθηκε χτες 32χρονος κάτοικος Λέσβου χρήστης του διαδικτύου ο οποίος είχε συλληφθεί το βράδυ της Τετάρτης με την αυτόφωρη διαδικασία μετά από μήνυση που υπέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας.

Ο 32χρονος με τουλάχιστον τέσσερις αναρτήσεις σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι και το πρωί της Τετάρτης κατηγορείται ότι εξύβρισε, συκοφάντησε και απείλησε το δημοσιογράφο. Ο οποίος και προχώρησε την ίδια μέρα στην κατάθεση μήνυσης που είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη του 32χρονου με τη αυτόφωρη διαδικασία, την κράτησή του στο κρατητήριο του τμήματος και την παραπομπή του στην Εισαγγελία.

Εναντίον του για τα όσα είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση, της εξύβρισης κατ’ εξακολούθηση και της απειλής. Παραπέμφθηκε δε να δικαστεί με τις κατηγορίες αυτές από το τριμελές πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης στις 30 Ιανουαρίου του 2018. Έως τότε αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey