Όπως αποκάλυψε το «Ε»

Ο δικηγόρος κατηγορούμενος για εμπλοκή στη νεοναζιστική Combat 18, χαιρετά ναζιστικά.  Η φωτογραφία είναι απο τα φοιτητικά του χρόνια όταν σπούδαζε κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη. Δίπλα του, ιδρυτικό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης που επίσης χαιρετά ναζιστικά. Η φωτό είναι από το προφίλ του δεύτερου Ο δικηγόρος κατηγορούμενος για εμπλοκή στη νεοναζιστική Combat 18, χαιρετά ναζιστικά. Η φωτογραφία είναι απο τα φοιτητικά του χρόνια όταν σπούδαζε κοινωνιολογία στη Μυτιλήνη. Δίπλα του, ιδρυτικό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης που επίσης χαιρετά ναζιστικά. Η φωτό είναι από το προφίλ του δεύτερου

Όταν ο "combat" φοιτητής κοινωνιολογίας χαιρετούσε ναζιστικά

08/03/2018 - 23:24 Ενημερώθηκε 09/03/2018 - 18:00

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που αποκάλυψε χτες η εφημερίδα μας σχετικά με την εμπλοκή του φοιτητή της Κοινωνιολογίας στη νεοναζιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas». Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, 31 ετών (και όχι 35 όπως φημολογούνταν) γράφτηκε στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Μυτιλήνης το 2004 και δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του, αλλά από άλλο Ίδρυμα πήρε το πτυχίο της Νομικής.
Μάλιστα φέρεται να είναι εκείνος, που όταν συνελήφθη μέλος της οργάνωσης και ζήτησε να μιλήσει με το δικηγόρο του, αναφέρονταν σε αυτόν. Και τότε η αστυνομία του απάντησε ότι έχει ήδη συλληφθεί. Ενεργό μέλος της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ στα χρόνια που έμεινε στη Μυτιλήνη, φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει και σε «ξύλα» μεταξύ των φοιτητών κατά τις εγγραφές των πρωτοετών. Εκθείαζε από τότε τον δικτάτορα Παπαδόπουλο- δεν είναι τυχαίο που η εφημερίδα «Μακελειό» φιλοξένησε χτες τη φωτογραφία του και το όνομά του σημειώνοντας ότι «συνέλαβαν τον νέο Παπαδόπουλο». Φέρεται να είχε μεγάλη δραστηριότητα στο Φοιτητικό Σύλλογο Κοινωνιολογίας «Νίκος Πουλατζάς»- τραγική ειρωνεία, το όνομα του μεγάλου μαρξιστή διανοητή, και μεγαλύτερη δράση στη ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, καθώς οι παλιότεροι του έτους του θυμούνται λέγοντας στο «Ε» ότι ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης στην Κοινωνιολογία. Αν και είχε δηλώσει και ασκούσε κριτική τα μετέπειτα χρόνια στη ΝΔ, ακόμα και το 2015, δηλαδή στο 10ο έτος του ως φοιτητής Κοινωνιολογίας (από τους «αιώνιους» δηλαδή) είχε έρθει στη Μυτιλήνη και γιόρτασε μαζί με μέλη της ΟΝΝΕΔ τη νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές, όπου ο Σύλλογος της Κοινωνιολογίας θεωρείται το κάστρο της.
Είχε επικοινωνιακό ρόλο
Διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να είναι εκείνος με το ψευδώνυμο «Τσαμπανίκας Αλέξανδρος» έχοντας αυτό τον ρόλο τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2017. Ο Διευθυντής καθόριζε τους τρόπους δράσης, έδινε τις εντολές μέσω διαδικτύου (facebook, messenger), ανέθετε ρόλους, παρείχε ασφάλεια προστασίας στα μέλη, όπως νομική προστασία, υπεύθυνος για τις αναρτήσεις στις ιστοσελίδες που διατηρούσε ή διατηρεί στο διαδίκτυο η οργάνωση. Συνέλλεγε φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, ενώ τα μέλη τον αναγνωρίζουν ως αρχηγό. Από αυτόν φέρεται να στρατολογήθηκε και ο «αιώνιος» φοιτητής της Κοινωνιολογίας. Τα μέλη δεν ήξεραν το όνομά του διευθυντή παρά με το ψευδώνυμο και τον ανέφεραν ως «ΤΣΑΜΠ» ή «άλλος».
Στον «αιώνιο», λοιπόν, ο «Τσαμπανίκας» είχε αναθέσει επικοινωνιακό ρόλο. Την προώθηση των συμφερόντων της οργάνωσης μέσω της δραστηριοποίησης του σε πολιτικούς φορείς. Παρείχε στα μέλη νομική βοήθεια, έδινε συνεντεύξεις και δημιουργούσε σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Πάντως ο εν λόγω που «θήτευσε» στη Μυτιλήνη φέρεται να έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία.
Επίσης ο «αιώνιος» είναι αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής της «ΕΜΕΙΣ» (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών), οργάνωσης με ιδρυτή τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Άλλη τραγική ειρωνεία είναι ότι συνήγορος των κατηγορούμενων μελών της «Combat» που κάνει και δηλώσεις στα ΜΜΕ αυτές τις μέρες, είναι δικηγόρος και πρόεδρος της οργάνωσης ΕΜΕΙΣ! Όλα τα παραπάνω μπορεί κανείς να τα βρει από τον «μεγάλο αδερφό» που δεν είναι πια η google, αλλά το Facebook. Όλ’ αυτά τα «μπουμπούκια» διαφήμιζαν και προέβαλαν το έργο τους εκεί και πλέον αρχίζουν και διαγράφουν αναρτήσεις, προφίλ και σχόλια τόσο οι ίδιοι όσο και οι «παλιοί τους φίλοι»…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey