Με το φλουρί να πέφτει στην πρόεδρο του χωριού Πέμη Καρπέλη

Έκοψε την Βασιλόπιτά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου [Vid]

09/01/2023 - 14:00

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΟΥ έκοψε την ημέρα των Θεοφανείων στο Ακράσι στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Κοντέλλης»  μετά το τέλος της θείας Λειτουργίας και του Αγιασμού των Υδάτων (μετά από 3 χρονια κορονοιου) την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στο Πολιτιστικό κέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ» (πρώην Δημοτικό Σχολείο). Το φλουρί βρήκε η Πρόεδρος του χωριού Πέμη Καρπέλη. 

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα μας, όλοι οι Ακρασιώτες και φίλοι του χωριού μας (πάνω από 70 άτομα) που παραβρέθηκαν είπαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς  και των Φωτων. 

«Όλος ο κόσμος που παραβρέθηκε στην γιορτή μας αυτή κεράστηκε με κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ξηροί καρποί, κονιάκ, χυμούς για τα παιδιά κλπ. Όλα τα παραπάνω ήταν προσφορά του συλλόγου. Τέλος κληρώθηκε το πρωτοχρονιάτικο Δώρο (διπλή ηλεκτρική κουβέρτα) και το οποίο κέρδισε ο Μανώλης Χριστοφέλλης. Του ευχόμαστε καλή χρονιά και να ναι πάντα τυχερός στην ζωή του.
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην γιορτή μας αυτή, ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου μας που βοήθησαν στην γιορτή μας και ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ.
Και του χρόνου Χρόνια Πολλά σε όλους»
αναφέρει ο πρόεδρος Γεώργιος Ξεν. Βερβέρης.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey