Πέντε συνδυασμοί για την τοπική Διοικούσα Επιτροπή

Εκλογές στο ΓΕΩΤΕΕ

15/10/2014 - 13:58

Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Πέντε είναι οι συνδυασμοί που διεκδικούν την εκπροσώπησή τους στην τοπική Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αιγαίου, ενώ οι συνδυασμοί που συμμετέχουν στις εκλογές για την κεντρική διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ, είναι επτά.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Αιγαίου, Γιάννης Τσακίρης, δε συμμετέχει στις εκλογές του Τοπικού Παραρτήματος, όπως δε συμμετείχε και ο διευθυντής του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Σιγρίου, Νίκος Ζούρος, ο οποίος επίσης ήταν μέλος στο απερχόμενο Δ.Σ. τού ΓΕΩΤΕΕ Αιγαίου.

Ο κ. Τσακίρης είναι υποψήφιος για την κεντρική διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ Αιγαίου, με το συνδυασμό της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γεωτεχνικών».

Τοπικά…
Οι πέντε συνδυασμοί που διεκδικούν την εκπροσώπησή τους στο Παράρτημα Αιγαίου τού ΓΕΩΤΕΕ είναι το «Ακομμάτιστο ΓΕΩΤΕΕ», η «Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών» που εκφράζει το χώρο της αντικαπιταλιστικής αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλοι), η «Γεωτεχνική Ενότητα Αιγαίου» που εκφράζει το χώρο τού ΣΥΡΙΖΑ και η «Ενωτική Γεωτεχνική Κίνηση για το Αιγαίο» που εκφράζει τις δυνάμεις τής Ν.Δ.. Τέλος, οι δυνάμεις τού Κ.Κ.Ε. στον κλάδο εκφράζονται από την «Πανεπιστημονική - Συνεργαζόμενοι (Παν-γεωτεχνικό Αγωνιστικό Μέτωπο)». 


Και υποψήφιοι
Υποψήφιοι για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αιγαίου με το συνδυασμό «Ακομμάτιστο ΓΕΩΤΕΕ» είναι η γεωπόνος Βασιλική Γκαρδή. Με το συνδυασμό «Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών» υποψήφιοι είναι οι γεωπόνοι Βασίλης Γάλλος, Αλέξιος Κολοβός, Νικόλαος Παριανόπουλος, Αθανάσιος Σκλαβενίτης και Αντώνιος Χατζηγιακουμής.

Υποψήφιοι με το συνδυασμό «Γεωτεχνική Ενότητα Αιγαίου» είναι οι γεωπόνοι Δημήτριος Γιασσάς, Γεώργιος Λαγουτάρης, Νικόλαος Μαυροματάκος, Δημήτριος Πάμπαλος, Νικόλαος Ταταράκης, Ραλλίτσα Τσίγγου, Θεόδωρος Χαρμπής και Μιχαήλ Χατζηκαντής, οι δασολόγοι Νικόλαος Θεοδωρίδης, Μιχαήλ Καλλίρης, Ζωή Κινιαζοπόυλου και Χαράλαμπος Κουτσαμπάσης, οι κτηνίατροι Αναστασία Δαούση, Παναγιώτης Καρατζάννος και Βασίλειος Καρβέλλης, οι γεωλόγοι Ηλίας Βαλιάκος και Αριστείδης Σκιαδόπουλος και οι ιχθυολόγοι Βασιλική Βουρνάζου και Θεόδωρος Φωταράς. Υποψήφιοι για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αιγαίου τού ΓΕΩΤΕΕ με το συνδυασμό «Ενωτική Γεωτεχνική Κίνηση για το Αιγαίο» είναι οι γεωπόνοι Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Νικόλαος Ξύλας, Νικόλαος Πανάγος, Ιωάννης Σκούτας και Κωνσταντίνος Τσαρτσαλής, ο δασολόγος Αθανάσιος Ψούνος, οι κτηνίατροι Ηλίας Οικονομίδης, Παναγιώτα Σαχανά και Ιωάννης Τενέδιος και ο γεωλόγος Δημήτρης Ακριώτης.

Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου «Πανεπιστημονική - Συνεργαζόμενοι (Παν-γεωτεχνικό Αγωνιστικό Μέτωπο)» είναι οι γεωπόνοι Κλέαρχος Γιουτλάκης, Διονυσία Καλαντζή, Μιχαήλ Λεβογιάννης και Αγαπητός Χατζηδιάκος, ο δασολόγος Παναγιώτης Παπιόπουλος και ο ιχθυολόγος Ιερεμίας Ταυλαριός.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey