Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 16η τακτική εθελοντική αιμοδοσία

52 φιάλες αγάπης και ζωής στην Αγιάσο

10/05/2021 - 09:19

52 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν κατά την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, στο Δημοτικό Κατάστημα Αγιάσου.

Στην 16η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία προσήλθαν εξήντα εθελοντές, απ’ τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι πενήντα δυο, ανάμεσα στους οποίους και τέσσερις  νέοι εθελοντές αιμοδότες.

Σημειώνεται ότι οι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν την Κυριακή, θα το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου.

Η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς Παύλο Φαλούτσο και Ερωφίλη Παπαθανασίου, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Φωτεινή Κυριακού, Ουρανία Σπυρέλη και Δήμητρα Βέτσικα, καθώς και τον οδηγό Ιωάννη Καλπάκα, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Ακόμη ευχαριστούν την Κοινότητα Αγιάσου και την Πρόεδρο Διαμάντω Ρουγκέλη που στήριξαν την κοινωνική αυτή  πρωτοβουλία, καθώς και τον Ιωάννη Ορφανό για τη χορηγία του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey