Για τις καταστροφές από τις πλημύρες στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Έκκληση για βοήθεια

11/12/2012 - 15:14

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει προς κάθε φίλο του, μετά τη θεομηνία της 1ης Δεκεμβρίου και τις καταστροφές που υπέστη, το Αναγνωστήριο Αγιάσου.

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει προς κάθε φίλο του, μετά τη θεομηνία της 1ης Δεκεμβρίου και τις καταστροφές που υπέστη, το Αναγνωστήριο Αγιάσου.

Από τα νερά πλημμύρισαν βεστιάρια και αποθηκευτικοί χώροι, το υπόγειο κι αίθουσες μαθημάτων του Κινηματοθέατρου του Αναγνωστηρίου και προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, μουσικά όργανα, σκηνικά θεατρικών παραστάσεων, είδη ένδυσης και υπόδησης, παραδοσιακές στολές, θεατρικά κοστούμια και σε πάρα πολλά εκθέματα της Λαογραφικής Συλλογής Στρατή Τζίνη, από το Λαογραφικό Μουσείο του Αναγνωστηρίου.

Προκειμένου να μπορέσει να αποκαταστήσει τις ζημιές, το διοικητικό συμβούλιο του Αναγνωστηρίου απευθύνει έκκληση σε κάθε φίλο του Πνευματικού του Κέντρου να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του, δεδομένου ότι το Αναγνωστήριο προσφέρει αφιλοκερδώς το πολιτιστικό του προϊόν σε κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς εδώ και 118 χρόνια. Όπως τονίζει άλλωστε το διοικητικό συμβούλιο, ο πλούτος που περιλαμβάνει το Λαογραφικό του Μουσείο, αλλά και τα αρχεία του Αναγνωστηρίου, είναι ανεκτίμητα και αποτελούν κοινή κληρονομιά.

Όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέτει την οικονομική του ενίσχυση στον υπ’ αριθμό 83109742 λογαριασμό όψεως που τηρείται στην Εμπορική Τράπεζα Ελλάδος και στο όνομα «Αναγνωστήριο “Η Ανάπτυξη” - Πνευματικό Κέντρο».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey