Καταγγελία για «εκδικητική» συμπεριφορά από Τσιγγανόπουλα, επειδή δεν πήραν ελεημοσύνη

«Να εφαρμοστεί ο νόμος»

03/08/2012 - 14:12

«Κακοήθειες» χαρακτηρίζει αναγνώστης μας τη φθορά που υπέστη το αυτοκίνητό του, την οποία και υποθέτει πως προκάλεσαν δύο Τσιγγανόπουλα επειδή δεν τους έδωσε ελεημοσύνη.

«Κακοήθειες» χαρακτηρίζει αναγνώστης μας τη φθορά που υπέστη το αυτοκίνητό του, την οποία και υποθέτει πως προκάλεσαν δύο Τσιγγανόπουλα επειδή δεν τους έδωσε ελεημοσύνη. Ο αναγνώστης μας στην επιστολή του που ακολουθεί, ζητά, όπως λέει, το αυτονόητο για μια πόλη όπως η Μυτιλήνη, που θέλει να είναι ευρωπαϊκή. Να εφαρμοστεί και σε αυτές τις περιπτώσεις ο νόμος.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012 στις 10.00΄ περίπου το πρωί, ενώ στάθμευα το αυτοκίνητό μου στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το σούπερ μάρκετ του “Βερόπουλου”, με πλησίασαν δύο Τσιγγανόπουλα οκτώ - εννιά ετών ζητώντας μου να τους δώσω χρήματα. Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου αρνηθήκαμε ευγενικά (δεν είναι δυνατόν κάθε πρωί που βγαίνει κανείς από το σπίτι του να έχει μαζί του διαθέσιμα κέρματα για την υψηλότητά τους) και συνεχίσαμε το πρόγραμμά μας. Μισή ώρα αργότερα, επιστρέφοντας από το ιατρικό ραντεβού μας, στο αμάξωμα του αυτοκινήτου μου ήταν χαραγμένες τέσσερις χαρακιές με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο, που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης. Τυχαίο;

Συζητώντας το συμβάν με φίλους, πληροφορήθηκα ότι και άλλοι οδηγοί έχουν πέσει θύματα ανάλογης μεταχείρισης (βαθούλωμα της θύρας του αυτοκινήτου τους, πετροβόλημα, εξύβριση), επειδή επέλεξαν να μη δώσουν χρήματα στα επιτηδείως εκπαιδευμένα Τσιγγανόπουλα που κατοικοεδρεύουν ασύδοτα στον προαναφερθέντα χώρο χρόνια τώρα (εις βάρος της δημόσιας υγείας και ασφάλειας), απαιτώντας την ελεημοσύνη και ασκώντας πλέον κατάφωρη ιδιότυπη τρομοκρατία στους οδηγούς των αυτοκινήτων που επιλέγουν να σταθμεύσουν εκεί. Δε γνωρίζω ποιοι είναι υπεύθυνοι (ο Δήμος; το Λιμενικό; η Αστυνομία;), πάντως η αδράνεια εκ μέρους τους είναι ασύγγνωστη - η κατάσταση επιεικώς απαράδεκτη για πόλη που θέλει να νοείται ευρωπαϊκή, τουριστική και πολιτισμένη -, η άμεση ανάληψη ευθυνών και αποτελεσματικής δράσης επιβεβλημένη. Πιστεύοντας πως εκφράζω κι άλλους ομοιοπαθείς συμπολίτες μας (πέρα από κάθε υποψία ρατσισμού), ζητώ το αυτονόητο: να εφαρμοσθεί και στην προκειμένη περίπτωση το υπάρχον σαφέστατο νομικό πλαίσιο.

Β.Γ.
Εκπαιδευτικός»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey