Νέο χτύπημα του γνωστού 49χρονου κλέφτη

Ας τον μαζέψει κάποιος

20/02/2015 - 20:56

Τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα χτύπησε ο γνωστός 49χρονος διαρρήκτης, ο οποίος έχει συλληφθεί δύο φορές από τα περασμένα Χριστούγεννα και αναζητείται από την Πέμπτη το μεσημέρι.

Τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα χτύπησε ο γνωστός 49χρονος διαρρήκτης, ο οποίος έχει συλληφθεί δύο φορές από τα περασμένα Χριστούγεννα και αναζητείται από την Πέμπτη το μεσημέρι.

Τότε κατάφερε, προσποιούμενος τον πελάτη, να εκμεταλλευτεί την απουσία υπαλλήλου επιχείρησης στην Επάνω Σκάλα και να αρπάξει 466 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Αναγνωρίστηκε αμέσως από την υπάλληλο και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενημέρωσε την αστυνομία η οποία άρχισε να τον αναζητά.

Το θράσος και η άνεση του συγκεκριμένου διαρρήκτη έχουν προβληματίσει σοβαρά τους αστυνομικούς, οι οποίοι κάθε φορά πιάνουν το δράστη μετά από κάποιο περιστατικό και την επομένη το βλέπουν ξανά στο δρόμο. Πρόκειται για το δράστη των περιπτώσεων της κλοπής 17.000 ευρώ από βενζινάδικο τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της κλοπής 430 ευρώ από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Λέσβο στις 26 Ιανουαρίου.

Μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις, ο 49χρονος είχε συλληφθεί μετά από τις κλοπές και το ποσά που είχε αρπάξει είχαν βρεθεί και επιστραφεί στους κατόχους τους.

Ο 49χρονος επιλέγει τον ίδιο τρόπο δράσης και ας ξέρει πως μετά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πιαστεί από τους αστυνομικούς. Εμφανίζεται ως πελάτης, περιμένοντας να εξυπηρετηθεί. Βρίσκοντας κάποια ευκαιρία που η προσοχή των υπαλλήλων είναι στραμμένη αλλού, προχωρά στην αφαίρεση χρηματικών ποσών.

Ο τρόπος δράσης του πλέον είναι τόσο γνωστός που οι αστυνομικοί από τα πρώτα λεπτά που μίλησαν με τον επιχειρηματία κατάλαβαν για ποιον πρόκειται. Από το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον 49χρονο με τη διαδικασία αυτοφώρου να εκκρεμεί εις βάρος του. Θεωρείται βέβαιο πως οι αστυνομικοί θα εντοπίσουν τον 49χρονο. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται όμως ότι δε θα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθούν μαζί του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey