Σύλληψη 43χρονου στην Ερεσό για εμπορία ναρκωτικών

Ξετυλίγεται το κουβάρι…

15/05/2012 - 14:45

Άλλη μία σύλληψη για εμπορία ναρκωτικών ουσιών, αυτήν τη φορά στην Ερεσό, πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Πρόκειται για ένα 43χρονο άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ήδη ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Μυτιλήνης, που ένα σχεδόν μήνα πριν είχε πουλήσει σε δύο αγοραστές μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών έναντι του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ.

Άλλη μία σύλληψη για εμπορία ναρκωτικών ουσιών, αυτήν τη φορά στην Ερεσό, πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Πρόκειται για ένα 43χρονο άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ήδη ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Μυτιλήνης, που ένα σχεδόν μήνα πριν είχε πουλήσει σε δύο αγοραστές μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών έναντι του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ και αποτελεί την «άκρη του νήματος» για την υπόθεση με τη σύλληψη του 65χρονου καθηγητή και αυτήν του 38χρονου, που ακολούθησε αμέσως μετά.

Η συντονισμένη επιχείρηση στο σπίτι του 43χρονου στην Ερεσό έγινε μετά από σχετικές πληροφορίες που είχε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και είναι η τρίτη κατά σειρά της ίδιας υπόθεσης.

Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 65χρονου, το πρωί της Πέμπτης, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος και μεσολάβησε η σύλληψη του 38χρονου στην περιοχή «Θέρμα» της Μυτιλήνης, που κατηγορήθηκε για εμπορία ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας «περί εθνικού τελωνειακού κώδικα».

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 28 Απριλίου ο 43χρονος, που θα οδηγηθεί τώρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, είχε πουλήσει στους παραπάνω δύο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, έναντι του χρηματικού ποσού των 2.500 ευρώ.

Σημειώνεται πως ο 65χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του το περασμένο Σαββάτο, με περιοριστικούς όρους και με χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey