Σύλληψη 65χρονου με παράνομο καπνό και μισό κιλό χασίς

Είχε… «σοδιαστεί»

11/05/2012 - 14:05

Περίπου 30 κιλά καπνού και σχεδόν μισό κιλό ινδικής κάνναβης είχε στην κατοχή του ένας 65χρονος, που συνελήφθη χτες το πρωί από άνδρες του Λιμενικού Σώματος Μυτιλήνης.

Περίπου 30 κιλά καπνού και σχεδόν μισό κιλό ινδικής κάνναβης είχε στην κατοχή του ένας 65χρονος, που συνελήφθη χτες το πρωί από άνδρες του Λιμενικού Σώματος Μυτιλήνης.

Οι Αρχές βασίστηκαν σε ενημέρωση που είχαν από πριν, αφού ο 65χρονος είχε παραλάβει από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας (κούριερ) μια χάρτινη κούτα, που περιείχε 39 πλαστικές και αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες διαφορετικού βάρους, που εσώκλειαν συνολικά 20,8 κιλά καπνού. Η κούτα αυτή είχε αποσταλεί το πρωί της Τετάρτης μέσω πλοίου που έφτασε στη Μυτιλήνη από τον Πειραιά μεταφερόμενη από το φορτηγό της εταιρείας, και όπως φάνηκε στη συνέχεια οι συσκευασίες δεν είχαν τα νόμιμα παραστατικά και τις απαιτούμενες ταινίες ασφαλείας.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του 65χρονου - που σύμφωνα με πληροφορίες είναι διδάσκοντας πανεπιστημίου -, έγινε νομότυπη έρευνα και στο σπίτι του. Εκεί βρέθηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν 333,5 και 92,21 γραμμάρια ινδικής κάνναβης αντίστοιχα, ένα κουτί από φιλμ που περιείχε 9,67 γραμμάρια κάνναβης, μια μεταλλική ταμπακέρα που περιείχε 8,96 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και άλλες δύο πλαστικές συσκευασίες, με σπόρους κάνναβης.

Όλες οι παραπάνω ποσότητες καπνού και ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή του 65χρονου, κατασχέθηκαν, ενώ το Κεντρικό Λιμεναρχείο συνεχίζει να διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey