Δυο νεκροί το Σαββατοκύριακο

Σε εργατικό ατύχημα και σε τροχαίο

24/04/2012 - 15:08

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου στο Μόλυβο ένας 67χρονος άνδρας, χειριστής φορτηγού οχήματος, που μετέφερε οικοδομικά υλικά και συγκεκριμένα άμμο. Θανάσιμα τραυματίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι και μια 82χρονη γυναίκα, όταν στην περιοχή του Ντιπίου παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου στο Μόλυβο ένας 67χρονος άνδρας, χειριστής φορτηγού οχήματος, που μετέφερε οικοδομικά υλικά και συγκεκριμένα άμμο. Κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε οικόπεδο δικής του ιδιοκτησίας κι ενώ ο 67χρονος έκανε όπισθεν με το φορτηγό του, υποχώρησε κομμάτι του αναχώματος πάνω στο οποίο είχε ανέβει. Το όχημά του ανετράπη και ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Και σε τροχαίο
Θανάσιμα τραυματίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι μια 82χρονη γυναίκα, όταν στην περιοχή του Ντιπίου παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 36χρονος άνδρας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, που μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο, ενώ η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey