Ο αντιδήμαρχος Παιδείας απέφυγε την μετωπική με τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, με φόντο τα σεισμόπληκτα σχολεία…

Διπλωματικός «ελιγμός» Κατσαβέλλη

07/09/2017 - 15:45

Με ελιγμό που κερδίζει χρόνο για λογαριασμό της δημοτικής αρχής να… συμβάλλει μαζί με την κυβέρνηση ουσιαστικά στην διευθέτηση των ζητημάτων που αφορούν στα προβληματικά από το σεισμό, σχολεία της Λέσβου, αλλά και στην άφιξη όλων των λυόμενων αιθουσών στο νησί, απάντησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Παναγιώτης Κατσαβέλλης, στο προχθεσινό σχολιασμό της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ, που τον ενέπλεκε ως στέλεχος της.

Ο κ. Κατσαβέλλης, αποφεύγοντας να δώσει συνέχεια στην εμπλοκή του ονόματός του στην «διένεξη» ΝΟΔΕ - ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. λόγω του ότι είναι και μέλος της ΔΑΚΕ), μίλησε για την υποχρέωσή του να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να λειτουργήσουν τα σχολεία στις 11 του Σεπτέμβρη, λέγοντας πως «δεν αντιλαμβάνεται την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου να εμπλέκει τη δημοτική αρχή στην αντιπαράθεση των Νομαρχιακών Επίτροπων των κομμάτων στη Λέσβο».

 

Η απάντηση

«Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Σύριζα Λέσβου, σας δηλώνω ότι ως αντιδήμαρχος και αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν ασχολούμαι και δεν σχολιάζω ανακοινώσεις των κομματικών οργάνων της Λέσβου. Δεν αντιλαμβάνομαι επίσης την προσπάθεια του Σύριζα Λέσβου να εμπλέξει τη Δημοτική Αρχή στην αντιπαράθεση των Νομαρχιακών Επίτροπων των κομμάτων στη Λέσβο. Υποχρέωση και ευθύνη μας που την αναλάβαμε από την πρώτη στιγμή, είναι να ετοιμάσουμε τα σχολεία της Λέσβου για να λειτουργήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου, με όσα μέσα διαθέτει ο Δήμος, και σ’ αυτή τη κατεύθυνση θα συνεχίσουμε όπως έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος Λέσβου και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι», υποστήριξε ο κ. Κατσαβέλλης για να σταθεί στη συνέχεια και στην αναφορά (εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου) στην ιδιότητά του και ως μέλος της ΔΑΚΕ. «Υπηρέτησα και υπηρετώ με σημαία τις θέσεις του κλάδου για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών για δημόσια δωρεάν παιδεία στην υπηρεσία των μαθητών, των παιδιών μας, της κοινωνίας, χωρίς κυβερνητικά ή αντικυβερνητικά σύνδρομα και προκαταλήψεις. Η στάση αυτή αξιολογήθηκε από τους συναδέλφους που με την ψήφο τους σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων ετών, ανέδειξαν την παράταξη της ΔΑΚΕ/ΠΕ ως πρώτη δύναμη», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey