Αντιπαράθεση για τις εργασίες στον Ταρλά

Κόντρα Γιακαλή - Πατερέλλη

05/02/2014 - 17:36

Πεδίο αντιπαράθεσης για τον περιφερειάρχη, Νάσο Γιακαλή, και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λέσβος, Δημιουργική πορεία», Παντελή Πατερέλλη, αποτέλεσε η κοπή της πίτας του Αιολικού.

Πεδίο αντιπαράθεσης για τον περιφερειάρχη, Νάσο Γιακαλή, και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λέσβος, Δημιουργική πορεία», Παντελή Πατερέλλη, αποτέλεσε η κοπή της πίτας του Αιολικού, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο ξενοδοχείο «Elysion», στη Μυτιλήνη. Αντικείμενο της διαμάχης ήταν το πολύπαθο έργο στο γήπεδο Μυτιλήνης.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Νάσος Γιακαλής είπε: «Ξέρω ότι όλοι περιμένετε να σας πω τι θα γίνει με το γήπεδο. Αλλά αυτό είναι κάτι που δε θα το πω σήμερα. Θα το πω αύριο.»

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παντελής Πατερέλλης στη διάρκεια του δικού του χαιρετισμού, ευχήθηκε να προχωρήσουν οι αναγκαίες εργασίες στο γήπεδο της Μυτιλήνης και παράλληλα τόνισε: «Πιστεύω, αν ξεπεραστούν τα νομικά προβλήματα, θα είναι πιο δύσκολο να υλοποιηθεί το έργο από ό,τι αν δεν ξεπεραστούν τα νομικά προβλήματα.»

Όσοι γνωρίζουν το θέμα, κατάλαβαν ότι εννοούσε πως υπάρχουν τεχνικής φύσης ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν για να προχωρήσει η κατασκευή του έργου.

Ωστόσο η συγκεκριμένη αναφορά ενόχλησε τον κ. Γιακαλή, ο οποίος αμέσως απάντησε: «Από τη στιγμή που θα πάρουμε την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το έργο θα προχωρήσει κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απορώ γιατί το είπε αυτό το πράγμα ο κ. Πατερέλλης.»

Ακολούθως, ο Παντελής Πατερέλλης ανταπάντησε πως «μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί σε ό,τι έχει πει για το έργο αυτό» κι ο κ. Γιακαλής επανήλθε τονίζοντας πως «όσοι δε θέλουν να γίνει το έργο, κινούνται υπόγεια».

Στο σημείο αυτό παρενέβησαν οι παράγοντες του συλλόγου και άλλοι που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, κι έτσι διακόπηκε η λεκτική αντιπαράθεση.

Οι διαξιφισμοί Γιακαλή - Πατερέλλη συνέβησαν σε μια στιγμή που το έργο βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη καμπή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey