Μετά την παραίτηση Κ. Φραγκόπουλου, ανακατατάξεις στις αντιδημαρχίες ετοιμάζει ο δήμαρχος

Η… «τελευταία έφοδος»

02/05/2013 - 14:03

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα, για ακόμη μια φορά στο Δήμο Λέσβου, αφού η παραίτηση του Κώστα Φραγκόπουλου άνοιξε ξανά το γαϊτανάκι των αλλαγών στην κατανομή αρμοδιοτήτων απ’ το δήμαρχο στους αντιδημάρχους και στους εντεταλμένους συμβούλους.

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα, για ακόμη μια φορά στο Δήμο Λέσβου, αφού η παραίτηση του Κώστα Φραγκόπουλου άνοιξε ξανά το γαϊτανάκι των αλλαγών στην κατανομή αρμοδιοτήτων απ’ το δήμαρχο στους αντιδημάρχους και στους εντεταλμένους συμβούλους.

Ο Δημήτρης Βουνάτσος, που δεν κατάφερε όπως σκόπευε το βράδυ της Δευτέρας να συναντηθεί με τον έως πρότινος αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και να του αλλάξει άποψη, ξεκίνησε την προσπάθεια για την «τελευταία έφοδο», όπως τη χαρακτήρισε, της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Βουνάτσος, που την Τρίτη από νωρίς το πρωί επισκεπτόταν στρατιωτικά φυλάκια για την ανταλλαγή ευχών και την επίδοση των καθιερωμένων δώρων του Δήμου προς τους στρατιώτες, δε θέλησε να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του για το τι μέλλει γενέσθαι με την πλήρωση της κενής θέσης.
Γιατί ενώ η παραίτηση του κ. Φραγκόπουλου αρχικά απ’ την Αντιδημαρχία Πλωμαρίου καλύφθηκε με την ανάθεση των αρμοδιοτήτων για τη Δημοτική Ενότητα στο γεωγραφικό αντιδήμαρχο Προκόπη Γυμνάγο, η απόφαση για το ποιος θα αναλάβει τα έργα δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βουνάτσος προσανατολίζεται να επιμερίσει το βάρος της ευθύνης σε δύο δημοτικούς συμβούλους του, και μάλιστα εκτιμάται πως δε θα εμπλέξει νέα πρόσωπα στη δημοτική αρχή, αλλά οι όποιες αλλαγές θα προέλθουν από ανακατατάξεις των ρόλων που ήδη έχουν μοιραστεί.
Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα ή αύριο Παρασκευή, αφού κάθε μέρα που περνά χωρίς αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, όχι μόνο είναι εις βάρος της παραγωγής έργου απ’ το Δήμο, αλλά ακόμη χειρότερα, αυξάνει τις πιθανότητες απώλειας έργων και των αντίστοιχων πόρων για αυτά απ’ το ΕΣΠΑ.

Δε συζήτησε…
Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τα όσα φημολογούνται, ο δήμαρχος έως τώρα φέρεται να μην έχει κάνει καμμία απολύτως διερευνητική συζήτηση με πρόσωπα που πιθανολογείται να αναλάβουν αυξημένα καθήκοντα, γιατί ευελπιστούσε έως την τελευταία στιγμή στη διατήρηση του αντιδημάρχου που επέλεξε απ’ την αρχή της χρονιάς για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey