Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για τα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα

Ορισμός Υπηρεσιακού Συμβουλίου

08/03/2013 - 16:52

Στον ορισμό μελών του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου που εποπτεύει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, προχώρησε η γενική γραμματέας Χριστιάνα Καλογήρου.

Τα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα είναι το Επιμελητήριο Λέσβου, το Κεφάλαιο Αποζημίωσης Φορτοεκφορτωτών (ΚΑΦ) Λιμένα Μυτιλήνης και το Παλλημνιακό Σχολικό Ταμείο και η θητεία των μελών του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου τους είχε λήξει απ’ το Δεκέμβριο του 2012.

Σε αυτά τα νομικά πρόσωπα δεν προβλέπεται από τις διατάξεις των σχετικών νόμων περί συγκρότησης και λειτουργίας τους η σύσταση διευθύνσεων ή υποδιευθύνσεων και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν αντίστοιχοι προϊστάμενοι διεύθυνσης ή υποδιεύθυνσης.


Σύμφωνα με την απόφαση της κ. Καλογήρου, ορίστηκε ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου των νομικών προσώπων του Νομού Λέσβου από τους εξής υπαλλήλους τής ΑΔΑ:
- Βαγγέλης Καλαϊτζής, πρόεδρος, αναπληρούμενος από την Ευστρατία Κακαρώνη
- Γιάννης Καρατζάς, τακτικό μέλος, αναπληρούμενος από το Φώτη Κράλη
- Βαγγέλης Κοντής, τακτικό μέλος, αναπληρούμενος από τη Μερόπη Κυδωνιάτου
Στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο ως τακτικά αιρετά μέλη μετέχουν ο Στρατής Γλιγλής, μόνιμος υπάλληλος του Επιμελητηρίου Λέσβου, και η Ανδρομάχη Μυρογιάννη, ομοίως μόνιμη υπάλληλος του Επιμελητηρίου Λέσβου. Η θητεία των μελών του Κοινού Υπηρεσιακού Συμβουλίου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου τού 2014.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey