Συναντήσεις με περιφερειάρχη και δήμαρχο

Ο πρέσβης του Βελγίου στη Λέσβο

29/06/2012 - 14:59

Στη Λέσβο βρίσκεται ο πρέσβης του Βελγίου στην Ελλάδα, Mark Van Den Reeck, ο οποίος χθες είχε συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Νάσο Γιακαλή, αλλά και με το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, στα πλαίσια επαφών του με φορείς της αυτοδιοίκησης.

Στη Λέσβο βρίσκεται ο πρέσβης του Βελγίου στην Ελλάδα, Mark Van Den Reeck, ο οποίος χθες είχε συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Νάσο Γιακαλή, αλλά και με το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, στα πλαίσια επαφών του με φορείς της αυτοδιοίκησης. Ο κ. Γιακαλής υποδέχτηκε στο γραφείο του τον πρέσβη, ο οποίος συνοδευόταν από τον επίτιμο πρόξενο του Βελγίου στη Μυτιλήνη, κ. Μιχάλη Λαγκαδά, όπου συζήτησαν τις προοπτικές ανάπτυξης μιας συνεργασίας για την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου ως τουριστικού προορισμού στο Βέλγιο.

Ο πρέσβης του Βελγίου, μαζί με τον επίτιμο πρόξενο του Βελγίου στη Μυτιλήνη, επισκέφθηκαν και το δήμαρχο Λέσβου, όπου παρουσία και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστου Κορδώνη, πραγματοποιήθηκε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την οικονομία, την ιστορία, την κοινωνία του νησιού, τον τουρισμό, τη λαθρομετανάστευση, καθώς και το πολύ σημαντικό ζήτημα της εξαγωγής λεσβιακών προϊόντων στο Βέλγιο. Ο δήμαρχος ζήτησε από τον πρέσβη να ενισχύσει την προσπάθεια του Δήμου, ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη ανάπτυξη δεσμών της Λέσβου με τη χώρα του, ενώ ο πρέσβης από την πλευρά του εξέλαβε θετικά την πρόταση του δημάρχου και τόνισε ότι θα διερευνήσει τις δυνατότητες αυτές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey