Προεπιλογή για τις μικτές

01/07/2012 - 05:56
Στο στάδιο της προεπιλογής των παικτών που θα στελεχώσουν τις μικτές ομάδες ποδοσφαίρου της ΕΠΣΛ εν όψει της συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών, που θα αρχίσει τον Ιανουάριο, βρίσκονται οι δύο προπονητές Ανδρέας Μοσχονησιώτης (Παίδων) και Κώστας Βαριεμέζης (Νέων).
Στο στάδιο της προεπιλογής των παικτών που θα στελεχώσουν τις μικτές ομάδες ποδοσφαίρου της ΕΠΣΛ εν όψει της συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών, που θα αρχίσει τον Ιανουάριο, βρίσκονται οι δύο προπονητές Ανδρέας Μοσχονησιώτης (Παίδων) και Κώστας Βαριεμέζης (Νέων), καλώντας παίκτες, που μέχρι τώρα διακρίνονται με τις ομάδες τους στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Μέχρι στιγμής, οι δύο ενωσιακοί προπονητές δεν έχουν ακόμη ανοίξει τα χαρτιά τους και περιμένουν να δουν ποιοι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση ώστε να κληθούν σε μια από τις δύο ομάδες.

Ο Ανδρέας Μοσχονησιώτης έχει καλέσει δεκαεννιά μέχρι τώρα παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Χατζηκλειδαράς Ευσ., Χατζηκλειδαράς Στ. (Αναγέννηση), Ευαγγέλου Ιωαν. (Ατρόμητος), Ταλιάνης Ευστ. (Αιγέας), Κροτσίδας Πατρ. (Παλλεσβιακός), Βούρος Πραξ., Γιαμουγιάννης (Λιονταράκια), Καλαϊτζίδης Ν., Γιουκαρής (Αίας) Σαμαράς Ευστρ. (Λιονταράκια), Δουβαλέτας Χ. (ΑΕΜ), Θεοδωρίδης Μ. (Παπανικολής), Κριπιντήρης Π. (Θύελλα), Πρωτούλης Ι. (Αιγέας), Στεφάνογλου, Αλβανός (Αίας), Νησιώτης Βλ. (Λιονταράκια), Χατζηκλειδαράς Π. (Αναγέννηση), Λασκαρίδης Κ. (Παλλεσβιακός).
Πρόθεση του κ. Μοσχονησιώτη είναι, αν κριθεί αναγκαίο, να καλέσει και άλλους παίκτες που θα κρίνει ο ίδιος, δουλεύοντας τους δύο αυτούς μήνες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του
Από την άλλη μεριά, ο προπονητής τις μικτής ομάδας των Νέων, Κώστας Βαριεμέζης, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του αναφορικά με τους παίκτες που θα δουλέψει, και έτσι συνεχίζει να κάνει ανοικτές προπονήσεις προσδοκώντας να τους επιλέξει όποτε αυτός κρίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των Νέων δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και αν θα κληθούν παίκτες, αυτοί θα είναι λίγοι και καλοί.
Όπως είναι πλέον γνωστό, στο φετινό πρωτάθλημα στον όμιλο της Λέσβου, θα συμμετάσχουν οι Ενώσεις Χίου, Σάμου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, κάνοντάς το αρκετά ενδιαφέρον. Ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί σε κάποιο νησί το οποίο θα επιλεγεί από την ΕΠΟ, και ο δεύτερος γύρος θα γίνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην Αθήνα. Το σημαντικότερο από τη φετινή διοργάνωση, είναι το γεγονός ότι θα προκριθούν δύο Ενώσεις στην επόμενη φάση και όχι μία, όπως ίσχυε μέχρι τώρα, κάτι που ανοίγει το δρόμο στις ομάδες μας να μπορέσουν να προκριθούν στον επόμενο γύρο, όπου είναι και ο αποκλειστικός τους στόχος. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει από την ΕΠΟ τον επόμενο μήνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey