Χωρίς ανάσα!

01/07/2012 - 05:56
Με το ενδιαφέρον στραμμένο στον τελικό του Κυπέλλου, Ηρακλής και Κεραυνός κοντράρονται σήμερα το απόγευμα (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο της Ατσικής (κοινή έδρα), με φόντο την κατάκτησή του και τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του Νομού κόντρα στον Αιολικό.
Με το ενδιαφέρον στραμμένο στον τελικό του Κυπέλλου, Ηρακλής και Κεραυνός κοντράρονται σήμερα το απόγευμα (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο της Ατσικής (κοινή έδρα), με φόντο την κατάκτησή του και τη συμμετοχή στο μεγάλο τελικό του Νομού κόντρα στον Αιολικό.

Δύο αντίπαλοι που έφθασαν δικαιότατα μέχρι τον τελικό, ενώ είναι και από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο νησί, Ηρακλής και Κεραυνός δεν έχουν να κρύψουν τίποτα μεταξύ τους. Είναι οι καλύτερες ομάδες στον τόπο τους και υπάρχει ανάμεσά τους ένας έντονος ανταγωνισμός. Η ομάδα της Ατσικής προπορεύεται μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με δύο βαθμούς διαφορά, αλλά εδώ δεν αναφερόμαστε σε παιχνίδι Πρωταθλήματος, αλλά για θεσμό Κυπέλλου, όπου τα πάντα είναι ανοικτά.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι πάντα τέτοια παιχνίδια, είτε Πρωταθλήματος είναι είτε Κυπέλλου, έχουν πάντα έντονο ενδιαφέρον και ο κόσμος που θα πάει σήμερα στο γήπεδο, θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει ένα σούπερ τελικό, από δύο ομάδες που δε σταματούν να βομβαρδίζουν τις μικρές περιοχές των αντιπάλων, έχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη επίθεση και άμυνα.
Ψυρούκης και Κουκάκης δεν έχουν σήμερα να κρύψουν κάτι στο γήπεδο και θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή 11άδα που στο τέλος θα τους στέψει κυπελλούχους σε τοπικό επίπεδο, αφού ο νικητής θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο τελικό στο Νομό τον κυπελλούχο Λέσβου Αιολικό, που είχε επικρατήσει με 3-0 του Αστέρα Νίκης.

Πανέτοιμοι!
Πέρυσι ο Ηρακλής ήταν η μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου, κατακτώντας το τρόπαιο αφού κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης την ΑΕΛΚ νικώντας τη στη Θερμή με σκορ 1-0, και συνέχισε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας μέχρι την πρώτη φάση, μια και αποκλείστηκε από το Κερατσίνι δύσκολα. Μία ανάλογη και, γιατί όχι, καλύτερη πορεία είναι στο μυαλό των παικτών του Ηρακλή, θέλοντας να επαναλάβουν τον περσινό τους άθλο.
Από τη δική του πλευρά, ο Κεραυνός θέλει να αποδείξει ότι παραμένει πάντα η ομάδα που ξέρουν και θαυμάζουν οι φίλαθλοι στη Λήμνο και ότι, παρ’ όλο που έχουν περάσει τα χρόνια και λίγο - πολύ η ομάδα έχει αλλάξει κάπως αγωνιστικά (με νέο προπονητή και παίκτες), παραμένει η ομάδα φόβητρο για τον εκάστοτε αντίπαλο.

Αρχές Μάρτη ο τελικός Νομού
Τον τελικό ορίσθηκε να σφυρίξει ο Σωκράτης Κρομμυδέλλης, ένας καλός διαιτητής, που μέχρι τώρα δεν έχει δώσει αφορμή για σχόλια, με βοηθούς την Παρασκευή Χατζητζίκα και το Γιώργο Τσιακίρη. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο μεγάλος τελικός για τον υπερκυπελλούχο θα γίνει φέτος στη Λήμνο, αρχές του επόμενου μήνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey