Ενίσχυση στην επίθεση

01/07/2012 - 05:56
Στην πραγματοποίηση δυο σημαντικών μεταγραφών, προχώρησε χθες ο Όλυμπος Αγιάσου, εντάσσοντας στο δυναμικό του, δυο καλούς ποδοσφαιριστές, που θα τον βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα.
Στην πραγματοποίηση δυο σημαντικών μεταγραφών, προχώρησε χθες ο Όλυμπος Αγιάσου, εντάσσοντας στο δυναμικό του, δυο καλούς ποδοσφαιριστές, που θα τον βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας θα φοράνε ο Λάζος Κάβουρας, επιθετικός, ο οποίος μετά από μια δεκαετία προσφοράς στην ομάδα του Αετού Λουτρών, αναγκάστηκε να αναζητήσει μια νέα ποδοσφαιρική στέγη, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος. Ο Κάβουρας συμφώνησε με τον Όλυμπο, αφού οι άνθρωποί του τον ήθελαν διακαώς στην ομάδα τους και τον κέρδισαν, πιστεύοντας ότι θα τους λύσει το επιθετικό πρόβλημα που υπάρχει, μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Νερατζή.
Ο δεύτερος παίκτης της παρέας που αποκτήθηκε, είναι ο Στρατής Κατσιάνος, που τα δύο τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος του Αστέρα Νίκης, αλλά δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την πρώην του ομάδα και μετακόμισε στην Αγιάσο και στον Όλυμπο, με τον οποίο είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν πριν κάποια χρόνια όταν έπαιζε στη Δ΄ Εθνική.
Από τον περσινό κορμό, ο Όλυμπος κράτησε τον τερματοφύλακα Χρήστο Παπαδάτο, το μέσο Στρατή Σκαρακάκη, ενώ επιστρέφει και πάλι στην ομάδα ο Στρατής Τσουκαρέλλης, ο οποίος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό πριν ένα χρόνο.
Από τον Όλυμπο, αποχώρησαν οι Απόστολος Λάλας (Αιολικός), Γρηγόρης Χατζέλλης και Ταξιάρχης Βαμβακέλλης!

Το μεγάλο αγκάθι

Μεγάλο και άλυτο πρόβλημα στον Όλυμπο όμως, παραμένει το γηπεδικό, καθώς δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμη το έργο για την τοποθέτηση (αν είναι δυνατόν) του συνθετικού τάπητα στο γήπεδο της Αγιάσου, με αποτέλεσμα οι άνθρωποί του να προβληματίζονται ενόψει της νέας χρονιάς. Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν χθες, ότι θα χρηματοδοτηθεί το Σεπτέμβριο, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα και η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στο δικό της γήπεδο.
Για καλό και για κακό, πάντως, η ομάδα δήλωσε για προπονήσεις και για τα επίσημα παιχνίδια, το Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, προπονήσεις όμως θα γίνονται και στο Κάτω Τρίτος.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey